Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Μαγκομέντ Οζντόεφ

Μαγκομέντ Οζντόεφ

i

© Instagram

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Μαγκομέντ Οζντόεφ

Μάνος Τσαλγατίδης 13:19 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 22.06.2023

Ο Ρώσος μέσος Μαγκομέντ Οζντόεφ, αποτελεί έναν από τους στόχους του «Δικεφάλου» ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά τα σενάρια επιστροφής του Ράχμαν Μπάμπα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του και σε παίκτες άλλης θέσης, με σκοπό να καλύψει όσα περισσότερα κενά ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητά μία αξιόπιστη λύση για τον χώρο του κέντρου και ο Ρώσος μέσος, Μαγκομέντ Οζντόεφ, αποτελεί μια περίπτωση που αρέσει ιδιαιτέρως.

Την περασμένη σεζόν, ο Οζντόεφ φόρεσε τη φανέλα της Καραγκιουμρούκ και μέτρησε πέντε γκολ κι έξι ασίστ σε 34 συμμετοχές. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχασε μόλις τρία ματς στο πρωτάθλημα λόγω καρτών. Σε ότι αφορά τη θέση του, ο 30χρονος Ρώσος μπορεί να παίξει τόσο ως «οκτάρι», όσο και ως «δεκάρι», δίνοντας έτσι μία έξτρα λύση στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου σε περίπτωση απόκτησής του.

Με την ομάδα της Τουρκίας έχει συμβόλαιο έως το 2024 και πλέον δείχνει να βρίσκεται στην πιο ώριμη αγωνιστικά φάση της καριέρας του. 

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ο Οζντόεφ το πέρασε στη χώρα του, με θητεία σε Λοκομοτίβ Μόσχας, Ρουμπίν Καζάν, Άκματ Γκρόζνι και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ενώ μετράει και 35 συμμετοχές με 4 γκολ για το εθνόσημο.

«Ψήνεται» η επιστροφή του Μπάμπα στην Τούμπα

Ένα από τα ζητήματα που πρέπει να λύσει ο ΠΑΟΚ σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, είναι η θέση του αριστερού μπακ. Η ανανέωση του Βιεϊρίνια δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, εάν και ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει να παίζει, για αυτόν το λόγο άπαντες στον «Δικέφαλο» στρέφονται στον «παρτενέρ» του Ράφα Σοάρες.

Ένας από αυτούς που βρίσκεται στη λίστα και οι πιθανότητες επιστροφής είναι πολλές, είναι ο Μπάμπα Ράχμαν. Να θυμίσουμε, ο Γκανέζος μπακ ήρθε στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού ως αντικαταστάτης του Γιαννούλη τη σεζόν 2020-21 και αγωνίστηκε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα για έξι μήνες. Σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ πανηγύρισε και το Κύπελλο Ελλάδας.