Η νέα σεζόν του ΠΑΟΚ ξεκινά!

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Η νέα σεζόν του ΠΑΟΚ ξεκινά!

Μάνος Τσαλγατίδης 10:18 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 22.06.2023

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τη σεζόν 2023-2024 με αρκετές ελλείψεις και καμία μεταγραφική προσθήκη.

Η Πέμπτη 22 Ιουνίου έφτασε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει και πάλι στο γήπεδο γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες για τη σεζόν που ξεκινάει.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν προγραμματισμένη την πρώτη τους συγκέντρωση για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024 με το ραντεβού να έχει δοθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στην πόλη από χθες Τετάρτη 21/6 και μαζί με το τιμ του είναι έτοιμη για την απαιτητική χρονιά που ξεκινά. Μάλιστα, αυτό θα είναι διαφοροποιημένο, καθώς ο Κριστιάνο Μπάτσι αποχώρησε από αυτό, αλλά προστέθηκε ο Ρουμάνος Νικολάε Κονσταντίν, αλλά και ο γνώριμος Πάολο Καστορίνα.

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, οι Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κούρτιτς έχουν αποχωρήσει, καθώς τα συμβόλαια τους δεν ανανεώθηκαν, ενώ απόντες θα είναι και οι Ίνγκι Ίνγκασον, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Ντομινίκ Κοτάρσκι, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.

Επίσης θα λείπουν και οι Τζίμας, Τασιούρας, Σμυρλής, Γκούμας, Σπυράκος, λόγω του EURO U19 και έτσι ούτε αυτοί θα είναι διαθέσιμοι για να ενισχύσουν τις προπονήσεις της πρώτης ομαδας.

Παρόντες θα είναι όμως οι Μπράντονιτς, Μορικέλι, Παναγιώτου, Γκορντεζιάνι από τον ΠΑΟΚ Β, αλλά και οι Βρακάς, Τσιγγάρας, Κανίς και Τζίμας, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν σε Λεβαδειακό-Τουλούζ-Πανσερραϊκό ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ.

Σαφώς το ιδεατό και το ιδανικό για τον προπονητή θα ήταν να υπάρχουν και μεταγραφικές προσθήκες στην πρώτη, αλλά για την ώρα πλην της συμφωνίας της παραμονής του Μπράντον Τόμας δεν υπάρχει κάτι άλλο.