ΠΑΟΚ: Ο Τάισον έχει την υπογραφή Σαββίδη
i

Ιβάν Σαββίδης / © Intime

ΠΑΟΚ: Ο Τάισον έχει την υπογραφή Σαββίδη

Μάνος Τσαλγατίδης 23:47 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 07.01.2023

Ο ΠΑΟΚ προχωράει στην μεταγραφική του ενίσχυση, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό, Τάισον, σε μια μεταγραφή που φέρει την υπογραφή του Ιβάν Σαββίδη.

Η ενίσχυση του «Δικεφάλου» με τον Βραζιλιάνο αποτελεί προσωπική απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που κάνει οικονομική υπέρβαση με την απόκτηση του Τάισον, δεδομένου ότι ο 34χρονος μεσοεπιθετικός αμείβεται με υψηλό μισθό.

Μια μεταγραφική κίνηση μάλιστα που έρχεται προτού υπάρξει αποχώρηση από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, παρά το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί χειροπιαστά για ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

Έτσι, για ακόμη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης, έδειξε ότι δεν υπολογίζει τα χρήματα όταν πρόκειται για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, παρέχοντας όλα τα αναγκαία αγωνιστικά εφόδια στο χορτάρι για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τον Τάισον!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:43 - 07.01.2023

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τον Τάισον!

Μεταγραφική εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ, που συμφώνησε με την Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Τάισον. Το background του 34χρονου Βραζιλιάνου μπαλαδόρου, με τη σημαντική καριέρα στη Σαχτάρ και την προηγούμενη συνεργασία του με τον Ζοζέ Μπότο.

Μάλιστα, όταν του έγινε η σχετική εισήγηση και ενημερώθηκε πως αυτή η κίνηση θα βοηθήσει την ομάδα, άναψε το πράσινο φως χωρίς δεύτερη σκέψη...

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΟΚ - ΤΑΪΣΟΝ

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο Τάισον, που αφήνει την Ιντερνασιονάλ για να μετακινηθεί για πάλι στην Ευρώπη.

Μάλιστα η συμφωνία του Δικεφάλου με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό αφορά «κλειστό» συμβόλαιο για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάισον αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την προφορική του συμφωνία με τους «ασπρόμαυρους».

Πρόκειται για μια επιλογή που έχει τις ευχές και του Ράζβαν Λουτσέσκου, που θεωρεί ότι ο παίκτης του κάνει 100%