ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τον Τάισον!
i

Τάισον / © Photo by Alex Grimm - UEFA/UEFA via Getty Images / Ideal Images

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τον Τάισον!

Sportal newsroom 16:43 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 07.01.2023

Μεταγραφική εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ, που συμφώνησε με την Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Τάισον. Το background του 34χρονου Βραζιλιάνου μπαλαδόρου, με τη σημαντική καριέρα στη Σαχτάρ και την προηγούμενη συνεργασία του με τον Ζοζέ Μπότο.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο 34χρονος επιθετικός, Τάισον, ο οποίος συμφώνησε στα πάντα με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο ποδοσφαιριστής από τη Βραζιλία ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο 1,5 έτους με τους Θεσσαλονικείς.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε συνεργαστεί με τον Ζοσέ Μπότο στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ομάδα στην οποία και εκτόξευσε την καριέρα του αγωνιζόμενος για εννέα σεζόν (2013-21) με απολογισμό 299 συμμετοχών και 55 τερμάτων σε Ουκρανία και τα κύπελλα Ευρώπης.

Αρκετοί μπορεί να τον θυμούνται από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μένταλιστ, με τον νεαρό - τότε - ποδοσφαιριστή να αποτελεί βασικό στέλεχος της πρόκρισης των Ουκρανών στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, την σεζόν 2011-12.

Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και η μισή... Premier League έχουν στο στόχαστρό τους τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:50 - 06.01.2023

Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και η μισή... Premier League έχουν στο στόχαστρό τους τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και της μισής... Premier League.

Την τελευταία διετία ο Τάισον αγωνιζόταν για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ, όμως ο άσος έμεινε ελεύθερος πρόωρα από τον σύλλογο της πατρίδας του παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο έως τον Απρίλιο του 2023. Με τον σύλλογο του Μπρασιλέιρο κατάφερε να αριθμήσει 155 αγώνες, στου οποίους σημείωσε 17 γκολ και 14 ασίστ.