Δοκιμασία στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ, «μάχη» στη Λιβαδειά
i

ΠΑΟΚ - Λαμία/ ©Intime

Δοκιμασία στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ, «μάχη» στη Λιβαδειά

Δύο αγώνες διεξάγονται σήμερα (7/1) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λαμία και ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με δύο ματς ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League. Στις 17:30 (Novasports Prime) ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ματς που μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί «ζωής και θανάτου». Αμφότερες θέλουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς για να απομακρυνθούν από τη ζώνη υποβιβασμού. 

Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς. Η ομάδα της Βοιωτίας θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη Τρίτη και να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη που θα της δώσει... ανάσα για τα εναπομείναντες αγώνες. Από την άλλη, η ομάδα του Θανάση Στάικου βρίσκεται στην δέκατη θέση της κατάταξης με 14 βαθμούς. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου»  προέρχεται από τη σπουδαία επικράτηση με 2-1 επί της ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες». Έτσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα πηγαίνει στη Λειβαδιά με ανεβασμένη ψυχολογία, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς - Κωνσταντινίδης, Μπαχανάκ, Τσάπρας, Βήχος - Χάμοντ, Συμελίδης - Τορό, Νίκας, Μουτίνιο - Δούμτσιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος - Ριένστρα, Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης, Μορέιρα, Μπάλαν.

Λαμία - ΠΑΟΚ 

Στις 19:30 θα διεξαχθεί το ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πηγαίνει με φόρα στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας μετά την εντός έδρας νίκη επί του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (1-0). Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει το «διπλό» για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Από την άλλη η Λαμία έχοντας πανηγυρίσει μόλις μία νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 10 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον ουραγό Ιωνικό. Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν έχει νικήσει ούτε μία από τις 13 προηγούμενες συναντήσεις με τον ΠΑΟΚ (12 ήττες και μία ισοπαλία)

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Λαμία (Παντελίδης, 4-2-3-1): Σαράνοφ – Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Ρόμανιτς, Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης – Βέργος

 ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Αουγκούστο, Σβαμπ – Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Ολιβέιρα

Tags: