Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι

Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:36 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:39 - 14.12.2023

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην Ελσίνκι (14/12, 19:45), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.

Μετά τον θρίαμβο στη Φρανκφούρτη και τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ, o ευρωπαϊκός στόχος του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Conference League επιτεύχθηκε. Ο Δικέφαλος εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης και πλέον μένει ένα τελευταίο εμπόδιο.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει την Ελσίνκι στην Τούμπα (14/12, 19:45), στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης και Ράφα.

Οζντόεφ και Μεϊτέ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Κωνσταντέλιας και Ντεσπόντοφ.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τόμας, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Σαμάτα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τόμας.