Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:05 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 11.02.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην ΑΕΚ (11/2, 20:00).

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της Τούμπας!

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην Τούμπα την ΑΕΚ (11/2, 20:00), σε ένα ματς με φόντο την κορυφή. 

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Μεϊτέ και Οζντόεφ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Μουργκ και Ζίβκοβιτς.

Ο Σαμάτα είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα έπαιρνε φανέλα βασικού στη θέση «10», ωστόσο ανέβασε πυρετό πριν το ματς και θα παραμείνει στον πάγκο με αγωγή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.