Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:32 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 07.01.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (7/1, 19:30), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτος το αήττητο σερί που έχει χτίσει σε Ελλάδα κι Ευρώπη το τελευταίο χρονικό διάστημα και πλέον καλείται να ξεπεράσει ακόμη ένα δύσκολο εμπόδιο, με φόντο τη διατήρηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Άρης θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (7/1, 19:30).

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Μεϊτέ και Οζντόεφ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Μουργκ και Ντεσπόντοφ.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τόμας.