ΠΑΟΚ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για το ντέρμπι

Ίνγκι Ίνγκασον

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για το ντέρμπι

Μάνος Τσαλγατίδης 21:52 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:27 - 23.04.2023

Εκτός αποστολής για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ο Σάστρε, αλλά μπήκε σε αυτήν ο Μουργκ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του.

Σε αυτήν λαμβάνει μέρος και ο Τόμας Μουργκ, ενώ εκτός μένουν οι Κάλεντ Νάρεϊ, Ζόαν Σάστρε, Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρέ Ρικάρντο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Εν μέσω καταιγίδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος για το ντέρμπι της Κυριακής (23.04) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 5η αγωνιστική των Play Off της Super League 2022-23.

Η δυνατή βροχή δυσκόλεψε τη δουλειά της ομάδας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν παιχνίδια 8 Vs 2, ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κάλεντ Νάρεϊ , αλλά και στους Ζόαν Σάστρε , Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κάργας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Ολιβέιρα.