Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ακολούθησαν τη νέα ομάδα του Μπίσεσβαρ και εκείνη τους ευχαρίστησε στα ελληνικά

Ο Μπίσεσβαρ.

i

©intime

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ακολούθησαν τη νέα ομάδα του Μπίσεσβαρ και εκείνη τους ευχαρίστησε στα ελληνικά

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:41 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 08.02.2024

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έγραψε ιστορία με τον ΠΑΟΚ, παραμένει αγαπητός στους φίλους του Δικεφάλου που ξεκίνησαν να ακολουθούν μαζικά τη σελίδα της νέας του ομάδας στο Facebook .

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παρέμεινε χωρίς ομάδα για αρκετούς μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τώρα βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Μετά τη φυγή του από την Τούμπα, υπήρξαν σκέψεις απόσυρσης από την ενεργό δράση, ωστόσο η πρόταση της SteDoCo άλλαξε τα δεδομένα. Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη κατηγορία της Ολλανδίας και κατάφερε να πείσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, παρότι ο ίδιος έψαχνε συμβόλαιο σε κάποια από τις μεγάλες κατηγορίες της χώρας. 

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός ήταν μέλος μίας χρυσής γενιάς στον Δικέφαλο του Βορρά, μετρώντας συνολικά 251 αγώνες, 27 γκολ και 41 ασίστ. 

Ο «Μπίσε» παραμένει αγαπητός στους φίλους του Δικεφάλου που ξεκίνησαν να ακολουθούν μαζικά τη σελίδα της νέας του ομάδας στο Facebook. Οι ακόλουθοί της, πολλαπλασιάστηκαν μέσα σε λίγες ημέρες, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την ολλανδική ομάδα και εκείνη τους ευχαρίστησε στα ελληνικά. 

«Προς όλους τους νέους ακολούθους μας. Είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι πρόσφατα πολλοί άνθρωποι βρήκαν και τους άρεσε η σελίδα του SteDoCo στο Facebook Καταλαβαίνουμε ότι αυτό οφείλεται στην άφιξη του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος έχει παίξει αρκετά χρόνια για τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι ο Ντιέγκο έχει ακόμα τόσους πολλούς οπαδούς στην Ελλάδα. 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα τα συγχαρητήρια και τα θετικά μηνύματα και ελπίζουμε ότι ο Ντιέγκο θα νιώσει σαν στο σπίτι του μαζί μας και σύντομα θα δείξει τις ικανότητές του στο γήπεδο, όπως έκανε στον ΠΑΟΚ. Λάβετε υπόψη ότι θα παρουσιάσουμε τον Ντιέγκο με στολή SteDoCo το αργότερο μέχρι αυτή την Παρασκευή», αναφέραν συγκεκριμένα, ευχαριστώντας τους φίλους του ΠΑΟΚ.