Η απάντηση του ΠΑΟΚ στην Κράσνονταρ για τον Ζίβκοβιτς - «Δεν τον πουλάμε»

Η απάντηση του ΠΑΟΚ στην Κράσνονταρ για τον Ζίβκοβιτς - «Δεν τον πουλάμε»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:50 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 12.02.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Ρωσία, ο ΠΑΟΚ απάντησε στους ενδιαφερόμενους ότι δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Τα ρεπορτάζ στη Ρωσία συνεχίζονται για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η Κράσνονταρ στην οποία είναι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, φέρεται να έχει βάλει στο μάτι τον Σέρβο εξτρέμ του «Δικεφάλου». Ο Ρώσος ρεπόρτερ Ιβάν Καρπόφ ανέφερε χθες:

«Μετά την αποτυχία της μεταγραφής του 24χρονου Τζαλό από την Μπράγκα (οι σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία για 17.000.000 + 3.000.000 ευρώ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Ισπανός δεν ήθελε να πάει στην Ρωσία) ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του 27χρονου Αντρίγια Ζίβκοβιτς έναντι 7.500.000 ευρώ και το 30% από τα οποία θα έπρεπε να λάβει ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

Ο μισθός του Σέρβου ποδοσφαιριστή στην Κρασνοντάρ θα ήταν για κλειστό τριετές συμβόλαιο και θα ανέβαινε κλιμακωτά: 1.800.000 ευρώ στον πρωτο χρόνο, 2.000.000 ευρώ στον δεύτερο χρόνο και 2.200.000 ευρώ στον τρίτο, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Ωστόσο, ο Σέρβος αρνήθηκε μια τόσο γενναιόδωρη πρόταση από τη Ρωσία. Στην Ελλάδα κερδίζει σχεδόν δύο φορές λιγότερα, 1.200.000 ευρώ. λόγω της εγκυμοσύνης της κοπέλας του Ελισάβετ. Πλέον, η Κράσνονταρ μελετά την περίπτωση άλλου υποψηφίου για τη θέση του δεξιού εξτρέμ».

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, δήλωναν άγνοια χθες, ενώ σήμερα σε ρεπορτάζ του Κονσταντίν Μπέλοφ στη sport-express, αναφέρεται και η απάντηση των Θεσσαλονικέων στον ρωσικό σύλλογο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η υπηρεσία Τύπου του ΠΑΟΚ απάντησε στην ερώτηση του «SE» για πιθανή μεταγραφή του επιθετικού Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην Κράσνονταρ.

«Αν έχει λάβει επίσημη πρόταση ο ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ; Όχι. Έχουμε ενημερώσει όλους τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον Ζίβκοβιτς ότι δεν θα συζητήσουμε την επιλογή να τον πουλήσουμε. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, τον υπολογίζουμε», είπε η υπηρεσία Τύπου του συλλόγου στη “SE”.

Ο Ζίβκοβιτς έχει παίξει σε 31 αγώνες τη φετινή σεζόν, σημείωσε 13 γκολ κι έδωσε 7 ασίστ. Το Transfermarkt υπολογίζει την αξία του παίκτη στα 7 εκατομμύρια ευρώ». Να θυμίσουμε ότι έπειτα από 18 αγωνιστικές η Κράσνονταρ είναι πρώτη στο ρωσικό πρωτάθλημα με 38 βαθμούς.