Έτοιμος για το ντέρμπι ο Ντεσπόντοφ – Όλοι στη διάθεση του Λουτσέσκου

Έτοιμος για το ντέρμπι ο Ντεσπόντοφ – Όλοι στη διάθεση του Λουτσέσκου

Μάνος Τσαλγατίδης 20:34 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:06 - 29.05.2024

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» Ράζβαν Λουτσέσκου είδε με ικανοποίηση τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να προπονείται κανονικά.

Έτσι, ο Βούλγαρος εξτρέμ θα είναι στη διάθεση του έμπειρου προπονητή για τον αυριανό αγώνα, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Λουτσέσκου, λοιπόν, ο οποίος δεν ανακοίνωσε αποστολή θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το αυριανό ματς, αν και ουσιαστικά δεν υπολογίζει τον Εκόνγκ, παρά το γεγονός ότι ο διεθνής Νιγηριανός στόπερ μπήκε στις προπονήσεις.

Στο δελτίο του ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η τελευταία πρόβα διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα του Σαββάτου (11.05) και περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενόψει του ντέρμπι, ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις και οικογενειακό διπλό.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του.

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό».

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και συνιστά την προσοχή στους οπαδούς του. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Στη τελική ευθεία της σεζόν, όλοι μας δίνουμε μαζί τη μάχη για το όνειρο!

Η γεμάτη Τούμπα, σε μια χρονιά συνεχών υπερβάσεων έχει παίξει τον καθοριστικότερο ρόλο στη σεζόν κι αυτό οφείλουμε να διαφυλάξουμε και στο τελευταίο σπριντ!

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, με τη φωνή και το πάθος σας, που έδωσε ενέργεια και μεγάλες νίκες στην ομάδα. Χωρίς αντικείμενα, πυρσούς, βεγγαλικά, κροτίδες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να δώσει και την παραμικρή αφορμή για τιμωρία της ομάδας μας ενόψει του ντέρμπι ενάντια στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, η οποία όχι μόνο δεν θα χαριστεί, αλλά θα είναι και δυσανάλογα σκληρή, όπως έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να προμηθευτούν το ονομαστικό τους εισιτήριο, για τους ίδιους και τα παιδιά τους και να συνεχίσουν να είναι το καύσιμο της ομάδας.

Όλοι μαζί να γράψουμε κι άλλες σελίδες υπερηφάνειας!».