Πρωταθλητής για 19η φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ! (vids)
i

/©Glomex

Πρωταθλητής για 19η φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ! (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:50 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 29.05.2024

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ εντός έδρας για το εξ αναβολής ματς της 18ης αγωνιστικής της Women's Football League και κατέκτησε και μαθηματικό το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24. Δύο γκολ σημείωσε η Χέλμβαλ κι ένα η Βαρδαλή.

«Ασπρόμαυρος» για ακόμη μια φορά ο τίτλος! Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στο εξ αναβολής ματς της 18ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Women’s Football League στο γήπεδο των Νέων Επιβατών, φθάνοντας και μαθηματικά στην κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος Ελλάδος και του δέκατου συνεχόμενου!

Το σκορ άνοιξε η Χέλμβαλ στο 16ο λεπτό με πολύ όμορφο σουτ από πλάγια αιφνιδιάζοντας την Γκούρτνερ ύστερα από ωραία πάσα της Μήτκου στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών. Οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 32' με ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ, η Θωμαή Βαρδαλή έκανε το 2-0 για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη. Τίποτα αξιοσημείωτο δεν έγινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με το 2-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Ξεχάστε τα όλα: Η Δανία πήγε σε άλλο επίπεδο τον τρόπο που θα βλέπουμε ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια (vid)
REST OF THE WORLD

15:16 - 10.05.2024

Ξεχάστε τα όλα: Η Δανία πήγε σε άλλο επίπεδο τον τρόπο που θα βλέπουμε ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια (vid)

Ο τελικός του Κυπέλλου Δανίας, μεταξύ Σίλκεμποργκ και Άαρχους προβλήθηκε στις τηλεοράσεις, χρησιμοποιώντας έναν επαναστατικό νέο τρόπο μετάδοσης, που θύμισε σε μεγάλο βαθμό Football Manager.

Στο 58′ ο ΠΑΟΚ Morris «κλείδωσε» τη νίκη. Η Χαλατσογιάννη κινήθηκε στον άξονα, άνοιξε την μπάλα στα αριστερά, βρήκε την Μαρία Μήτκου, η οποία με μια πολύ ωραία σέντρα βρήκε την Έμιλι Χέλμβαλ η οποία με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-0. Η 30χρονη επιθετικός του ΠΑΟΚ, έφθασε τα 23 γκολ στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της λίστας των πρώτων σκόρερ.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Τετάρτη (15/5) στην Κρήτη σε νοκ άουτ ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.