Όσα λένε οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη: «Ο τελικός αργεί, ο ΠΑΟΚ όχι»
i

©intime

Όσα λένε οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη: «Ο τελικός αργεί, ο ΠΑΟΚ όχι»

Διονύσης Βερβελές 11:01 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:00 - 29.05.2024

Οι συζητήσεις των παικτών το πρωί του Σαββάτου στο Ρέντη…

Δεν έχει περάσει παρά μία ημέρα και... κάτι από την ιστορική πρόκριση που πήρε ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference League απέναντι στην Άστον Βίλα και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα δε θυμίζει σε τίποτα το βράδυ της Πέμπτης. Όταν ο Γερμανός διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιτελικού με τους Άγγλους οι ποδοσφαιριστές έγιναν ένα... κουβάρι και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την πρόκριση στον τελικό.

Όμως όταν πλέον έφυγαν από το γήπεδο και το πρωί της Παρασκευής ήταν και πάλι στο Ρέντη για προπόνηση, οι πανηγυρισμοί έλαβαν τέλος. Αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» το έλεγαν σε μεταξύ τους συζητήσεις πως δεν έχουν κατακτήσει, ακόμη τουλάχιστον, κάποιον τίτλο: «Πήραμε μία ιστορική πρόκριση, αλλά μέχρι εδώ. Έχουμε ακόμη αρκετή δουλειά μπροστά μας και τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ, ο τελικός της Ευρώπης αργεί ακόμη».

Ξεκάθαροι στην UEFA για τον τελικό: «Θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν υπάρχει σκέψη για Ουγγαρία»
CONFERENCE LEAGUE

20:41 - 10.05.2024

Ξεκάθαροι στην UEFA για τον τελικό: «Θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν υπάρχει σκέψη για Ουγγαρία»

Οι Ούγγροι είδαν ελληνικά δημοσιεύματα και... ανακάλυψαν ενδεχόμενο αλλαγής έδρας του τελικού του Conference League, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την UEFA η Αθήνα θα φιλοξενήσει κανονικά το μεγάλο ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

Αυτά είναι λόγια τα οποία έλεγαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σε κουβέντες που έκαναν στο Ρέντη στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά και αρκετοί που έβγαιναν από τ' αποδυτήρια του Καραϊσκάκη το βράδυ της Πέμπτης μετά τον αγώνα με την Άστον Βίλα.

Έργο Μεντιλίμπαρ

Αυτό είναι κάτι το οποίο έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αυτό το δόγμα που έχει ο Βάσκος τεχνικός «να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και κάθε ματς ξεχωριστά» είναι πλέον η καθημερινότητα των «ερυθρόλευκων». Ξέρουν καλά πως η δουλειά τους δεν έχει τελειώσει ακόμη και ότι υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη.

Για αυτό και όλοι στην ομάδα του Πειραιά αυτό που τονίζουν είναι ότι πλέον ακολουθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχουν περιθώρια «γκέλας» στην Τούμπα και στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης που θα κρατήσει την ομάδα «ζωντανή» στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Οι φιλοδοξίες των παικτών όπως έχουν αποδείξει, δε σταματούν στην Ευρώπη, αλλά θέλουν και το πρωτάθλημα και όλοι τους έχουν την πίστη ότι μπορούν να το κάνουν αυτό το τρία στα τρία και να κατακτήσουν τον τίτλο. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθει η νίκη στην Τούμπα...