Στον... Θεό οι τιμές εισιτηρίων για τον τελικό του Conference League

Στον... Θεό οι τιμές εισιτηρίων για τον τελικό του Conference League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:51 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:08 - 29.05.2024

Κέρδος δίχως προηγούμενο προσπαθούν να βγάλουν κάποιοι από τον τελικό του Europa Conference League, αφού μεταπωλούν τα εισιτήρια του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα σχεδόν 20 φορές πιο ακριβά από την τιμή που το απέκτησαν.

Ο Ολυμπιακός μετατράπηκε σε... Olympiacos το βράδυ της Πέμπτης (9/5), επικρατώντας της Άστον Βίλα με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό ήταν και το «κερασάκι στην τούρτα», με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τελικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League.

Ο κόσμος της ομάδας ανυπομονεί όσο τίποτα να βρεθεί στις κερκίδες της «OPAP Arena», προκειμένου να δει από κοντά την τελευταία μάχη των παικτών του Μεντιλίμπαρ. Επίσημα θα δοθούν εννέα χιλ. εισιτήρια σε κάθε ομάδα, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν προμηθευτεί τα υπόλοιπα εισιτήρια από τη UEFA πριν κάμποσο καιρό. Βεβαίως, κάποιοι εξ αυτών το έκαναν με σκοπό να βγάλουν χρήματα, αφού μέσω ίντερνεντ μεταπωλούν τα «μαγικά χαρτάκια».

Αουτσάιντερ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φιορεντίνα – Τι βλέπουν οι στοιχηματικές με τις αποδόσεις τους
CONFERENCE LEAGUE

13:49 - 10.05.2024

Αουτσάιντερ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φιορεντίνα – Τι βλέπουν οι στοιχηματικές με τις αποδόσεις τους

Τι και αν ήταν φαβορί μετά τον θρίαμβο στον Μπέρμπιγχαμ; Ο Ολυμπιακός πλέον αποτελεί αουτσάιντερ για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σύμφωνα με τις στοιχηματικές.

Με δεδομένη, λοιπόν, την τεράστια ζήτηση, οι μεταπωλητές αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την επιθυμία του κόσμου για μία θέση στην εξέδρα. Τρανό παράδειγμα η περίπτωση της εταιρείας «DBR Events», η οποία προμηθεύτηκε τα εισιτήρια στην τιμή των 50 ευρώ. Πόσο τα πουλάει πλέον; Το ποσό διάθεσης του εισιτηρίου ανέρχεται στα 1050 ευρώ το ένα, κάτι που σημαίνει αύξηση 2000% από την αρχική της τιμή. Βεβαίως η εν λόγω εταιρεία εκμεταλλεύεται την αξιοπιστία της, αφού πρόκειται για επίσημο μεταπωλητή.

Ωστόσο, φυσικά, δεν είναι η μόνη που προσπαθεί να βγει κερδισμένη από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Αρκετοί ακόμα χρήστες, ανώνυμοι και μη, πωλούν επίσης τα εισιτήρια τους, ξανά με πολύ μεγάλη απόκλιση από την τιμή αγοράς στην τιμή πώλησης.

Ο Thogden είδε από κοντά το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα με το Sportal για παρέα (vid)
CONFERENCE LEAGUE

09:29 - 10.05.2024

Ο Thogden είδε από κοντά το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα με το Sportal για παρέα (vid)

Ο διάσημος Youtuber, Thogden, βρέθηκε ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να δει από κοντά το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα. Μαζί του είχε βοηθό το Sportal, το οποίο τον ξενάγησε στα ελληνικά - και τα «ερυθρόλευκα» - εδάφη.

Θυμίζουμε πως το μεγάλο παιχνίδι το οποίο θα δώσει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φιορεντίνα, είναι προγραμματισμένο για τις 29 Μαΐου. Στόχος του, φυσικά, η νίκη η οποία θα του προσφέρει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του. Πριν από αυτό θα προσπαθήσει να κάνει το τρία στα τρία, προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό δεν είναι άλλο από την «OPAP Arena», η οποία και αποτελεί την πρώτη ελληνική έδρα που υποδέχεται τελικό Europa Conference League.