«Ο Ροντινέι ήταν ο αρχηγός του πάρτι»: Το ηχείο του Βραζιλιάνου έγινε viral στην πατρίδα του (vid)

«Ο Ροντινέι ήταν ο αρχηγός του πάρτι»: Το ηχείο του Βραζιλιάνου έγινε viral στην πατρίδα του (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 12:54 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 20.05.2024

Με το γνωστό ηχείο του Ροντινέι ξεκίνησε το γλέντι στα αποδυτήρια, μετά την ιστορική πρόκριση που πέτυχε ο Ολυμπιακός. Το βίντεο με τον Βραζιλιάνο έγινε viral στην πατρίδα του, εκεί που τον αποκάλεσαν αρχηγό του πάρτι.

Ήταν επιθυμία και έγινε πράξη! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό του Europa Conference League, εκεί όπου καλείται να αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα με στόχο το τρόπαιο. Για να φτάσει μέχρι την «OPAP Arena», ο σύλλογος του Πειραιά απέκλεισε κατά σειρά τις Φερεντσβάρος, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φενέρμπαχτσε και Άστον Βίλα.

Την τελευταία την πέταξε εκτός το βράδυ της Πέμπτης (9/5), μετά την επικράτηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0, χάρη στα γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Όπως ήταν αναμενόμενο, έπειτα από τη λήξη του αγώνα στήθηκε ατελείωτο γλέντι στα αποδυτήρια. Ενορχηστρωτής αυτού του γλεντιού δεν ήταν άλλος από τον Ροντινέι, ο οποίος με το γνωστό ηχείο του προκάλεσε... χαμό.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και... Μαρίνα Σάττι: Η Ελλάδα κάνει την Ευρώπη να παραμιλά
CONFERENCE LEAGUE

12:11 - 10.05.2024

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και... Μαρίνα Σάττι: Η Ελλάδα κάνει την Ευρώπη να παραμιλά

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Final Four, οι «ερυθρόλευκοι» στον τελικό του Europa Conference League και η Μαρίνα Σάττι διεκδικήτρια της Eurovision. Μέσα σε μόλις έναν μήνα η Ελλάδα έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλά.

Η εικόνα αυτή έφτασε και στην πατρίδα του Βραζιλιάνου, με τον ίδιο να γίνεται viral εκεί. Μάλιστα, ειδική αναφορά σε αυτό έκανε και το Μέσο «Globo», το οποίο αποκάλεσε τον Ροντινέι αρχηγό του πάρτι. «Ο Ροντινέι είναι ο αρχηγός του πάρτι που στήθηκε στον Ολυμπιακό, μετά από την πρόκριση στον τελικό της Conference League», ανέφερε η ιστοσελίδα σε πρώτο χρόνο και στη συνέχεια τόνισε πως:

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε ξανά την Άστον Βίλα, αυτή τη φορά με 2-0, παίρνοντας την πρόκριση στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του. Οι παίκτες τρελάθηκαν και η τρέλα είχε αφεντικό τον Ροντινέι. Στα αποδυτήρια ανέλαβε τη μουσική, έχοντας ένα μεγάλο ηχείο».

© Globo

Η ιστοσελίδα στάθηκε και στους οπαδούς τους Ολυμπιακού, μένοντας εντυπωσιασμένη με την «καυτή» ατμόσφαιρα στους δρόμους μετά το παιχνίδι. «Οι φίλαθλοι πανηγύριζαν στους δρόμους της Αθήνας, που θα φιλοξενήσει τον τελικό με τη Φιορεντίνα. Το παιχνίδι βέβαια θα γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ», ανέφερε συγκεκριμένα.

Θυμίζουμε πως το μεγάλο παιχνίδι των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένο για τις 29 Μαΐου, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τους «βιόλα». Στόχος του, φυσικά, η νίκη η οποία θα του προσφέρει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του. Πριν από αυτό θα προσπαθήσει να κάνει το τρία στα τρία, προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.