Η στιγμή που ο Έμερι τα έβαλε με τον Ιμπόρα και του είπε να πάει για… ύπνο

Ουνάι Έμερι & Ιμπόρα

Η στιγμή που ο Έμερι τα έβαλε με τον Ιμπόρα και του είπε να πάει για… ύπνο

Κώστας Τόπας 11:09 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 20.05.2024

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Ουνάι Έμερι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

O Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό του Europa Conference League, προσπερνώντας το εμπόδιο της Άστον Βίλα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στην «OPAP Arena», εκεί όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ολυμπιακός έβαλε δύσκολα στην Άστον Βίλα και λίγο μετά το 70', τα νεύρα από πλευράς Άγγλων, εκδηλώθηκαν μέσω του προπονητή τους, Ουνάι Έμερι.

Έπειτα από σχεδόν 60 χρόνια και με πάνω από 300 εμφανίσεις ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης
CONFERENCE LEAGUE

10:21 - 10.05.2024

Έπειτα από σχεδόν 60 χρόνια και με πάνω από 300 εμφανίσεις ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του, μετά από μία προσπάθεια που ξεκίνησε σχεδόν 60 χρόνια πριν.

Ο Ισπανός προπονητής έγινε έξαλλος όταν είδε τον Ιμπόρα του Ολυμπιακού να μένει στο έδαφος, μετά από μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Ντάγκλας Λουίς και το παιχνίδι να καθυστερεί για λίγα λεπτά.

Τότε, ο Έμερι είχε έντονο διάλογο με τον Ροντινέι αρχικά κι έπειτα με τους Ιμπόρα και Φορτούνη, κάνοντας μάλιστα μία χαρακτηριστική κίνηση, σαν να έλεγε «πήγαινε για ύπνο».

Μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τα ταμεία τους να γεμίζουν με 16.532.000 ευρώ. Σε περίπτωση μάλιστα που κατακτήσουν και την κούπα, τότε θα λάβουν ακόμα δύο εκατομμύρια ευρώ και συνολικά θα φτάσουν τα 18.532.000 ευρώ.

Με τις δύο νίκες στους ημιτελικούς με την Άστον Βίλα (2-4 στην Αγγλία, 2-0 στην Ελλάδα), η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε ο πρώτος σύλλογος στην σύντομη ιστορία του Conference League, που επικρατεί και στα δύο ματς της ημιτελικής φάσης με δύο γκολ διαφορά. Κι έτσι έγραψε ιστορία.