«Τρέλα» Μαρινάκη για την κούπα - Χρυσό πριμ σε όλους για να τη φέρουν στον Πειραιά

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

/©Intime

«Τρέλα» Μαρινάκη για την κούπα - Χρυσό πριμ σε όλους για να τη φέρουν στον Πειραιά

Διονύσης Βερβελές 09:05 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:03 - 29.05.2024

Το πριμ που έχει υποσχεθεί και η «τρέλα» για μία ευρωπαϊκή κούπα…

Όλος ο Ολυμπιακός ζει ένα όνειρο αυτές τις ημέρες, από τη στιγμή που κατάφερε να περάσει και την Άστον Βίλα και να φτάσει στον τελικό του Conference League. Κάτι το οποίο καταφέρνει για πρώτη φορά η ομάδα στα 99 χρόνια ιστορίας της και το ματς με τη Φιορεντίνα είναι μία τεράστια στιγμή για όλο το σύλλογο.

Παράλληλα, τις δικές του ιστορικές στιγμές ζει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο στόχος του ήταν η καταξίωση του Ολυμπιακού στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Κάτι το οποίο έχει καταφέρει η ομάδα με σταθερά βήματα όλα αυτά τα χρόνια.

Ξεκάθαροι στην UEFA για τον τελικό: «Θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν υπάρχει σκέψη για Ουγγαρία»
CONFERENCE LEAGUE

20:41 - 10.05.2024

Ξεκάθαροι στην UEFA για τον τελικό: «Θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν υπάρχει σκέψη για Ουγγαρία»

Οι Ούγγροι είδαν ελληνικά δημοσιεύματα και... ανακάλυψαν ενδεχόμενο αλλαγής έδρας του τελικού του Conference League, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την UEFA η Αθήνα θα φιλοξενήσει κανονικά το μεγάλο ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

Αρχικά με τις συνεχείς παρουσίες της σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, Champions League, Europa League και στη συνέχεια κατακτώντας μεγάλες νίκες απέναντι σε αντιπάλους όπως οι Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Άντερλεχτ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλους, αλλά και τεράστιες προκρίσεις στην Ευρώπη όπως με Μίλαν, Ερυθρό Αστέρα, Άρσεναλ και όχι μόνο.

Είναι, λοιπόν, και η επιβράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη αυτή η παρουσία του Ολυμπιακού σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, για όλα όσα έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια του στην ομάδα. Ο ίδιος ζει πολύ έντονα αυτές τις στιγμές και φαίνεται από τους πανηγυρισμούς του στους αγώνες των «ερυθρόλευκων», αλλά και από τις δηλώσεις που κάνει.

Στον... Θεό οι τιμές εισιτηρίων για τον τελικό του Conference League
CONFERENCE LEAGUE

22:51 - 10.05.2024

Στον... Θεό οι τιμές εισιτηρίων για τον τελικό του Conference League

Κέρδος δίχως προηγούμενο προσπαθούν να βγάλουν κάποιοι από τον τελικό του Europa Conference League, αφού μεταπωλούν τα εισιτήρια του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα σχεδόν 20 φορές πιο ακριβά από την τιμή που το απέκτησαν.

Δε σταματούν όμως και τα δικά του «θέλω» στην παρουσία ενός τελικού, θέλει την κατάκτηση του τροπαίου και για αυτό έχει πει στους παίκτες ότι θα τους «χρυσώσει» σε περίπτωση που το σηκώσουν. Έχει υποσχεθεί ένα αρκετά μεγάλο πριμ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως και στο τιμ, δίνοντάς τους έτσι ένα ακόμη κίνητρο για να τα δώσουν όλα για τη δική τους επιβράβευση, αν και από μόνο του το κίνητρο της κατάκτησης ευρωπαϊκού τίτλου, είναι ήδη τεράστιο! Και όταν αναφερόμαστε σε μεγάλο πριμ, πάμε για… εκατομμύρια ευρώ.