Οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Ολυμπιακού: Πότε θα δείτε τους ημιτελικούς και τους τελικούς των ερυθρόλευκων

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Ολυμπιακού: Πότε θα δείτε τους ημιτελικούς και τους τελικούς των ερυθρόλευκων

Νίκος Καλαμπάκας 17:39 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:17 - 29.05.2024

Το 2024 είναι αναμφισβήτητα η χρονιά του Ολυμπιακού στα ομαδικά σπορ, αφού οι Πειραιώτες διεκδικούν τέσσερα ευρωπαϊκά τρόπαια, ενώ ήδη έχουν κατακτήσει ένα!

Ο Μάιος της Ολυμπιακής... τρέλας είναι αυτός που διανύουμε. Η ομάδα του Πειραιά έχει σταθερή παρουσία στις ευρωπαίκές διοργανώσεις κάθε χρόνο, όμως φέτος έχει καταφέρει το απίστευτο: Είναι ήδη πρωταθλητής Ευρώπης στο ποδόσφαιρο με την ομάδα των Νέων, ενώ διεκδικεί ευρωπαϊκό στο μπάσκετ, το Conference League, το χάντμπολ και το πόλο.

Το sportal σας βάζει σε κλίμα... τελικών και Final 4, προσφέροντάς σας στο πιάτο όλες τις ημερομηνίες στα μεγάλα ματς των ερυθρόλευκων.

Η αρχή γίνεται στις 18/5. Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τη Βαλούρ σε διπλό τελικό όπου θα κρίνει τον πρωταθλητή Ευρώπης στο χάντμπολ. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ρέκιβικ, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στην Ελλάδα στις 25/5, όταν θα ξέρουμε το ποια ομάδα ανεβαίνει στην κορυφή της Ευρώπης και του EHF Cup.

Στις 24/5 ξεκινάει η δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού, στο Final 4 της Euroleague που φέτος θα διεξαχθεί στο Βερολίνο. Ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιό της, τότε θα αναμετρηθεί δύο μέρες αργότερα στον τελικό κόντρα στο νικητή του ζευγαριού Φενέρ - Παναθηναϊκός.

Στις 29/5 είναι προγραμματισμένος ο πιο ιστορικός αγώνας από όσους περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο τελικός του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα! Οι Πειραιώτες για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα διεκδικήσουν ευρωπαϊκό τρόπαιο και η Αθήνα αναμένεται να φορέσει τα ερυθρόλευκά της προκειμένου να υποδεχθεί το ιστορικό ματς!

Τέλος, τον Ιούνιο η ομάδα πόλο Ανδρών θα διεκδικήσει κι αυτός το τρόπαιο της LEN Champions League! Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο Final 4 του πόλο και θα διεκδικήσει το 3ο του Champions League και τον 4ο ευρωπαϊκό τους τίτλο αφού έχουν και ένα Σούπερ Καπ.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη κατακτήσει το Youth League στο ποδόσφαιρο, ενώ στο πόλο Γυναικών έχασε στον τελικό από τη Σαμπαντέλ.

Αναλυτικά οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα:

24/5 Euroleague, Semi Final vs Real Madrid

25/5 : EHF European Cup, 2nd Final vs Valur

29/5 : Conference League, Final vs Fiorentina

05/6 : Champions League Semi Final vs TBD