Δε θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια το τρόπαιο του Conference League - Ποιοι είναι οι λόγοι

Τρόπαιο Conference League

i

©Intime

Δε θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια το τρόπαιο του Conference League - Ποιοι είναι οι λόγοι

Κώστας Τόπας 15:40 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 28.05.2024

Δεν θα εκτεθεί τελικά το τρόπαιο του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς θα παραμείνει στη διάθεση του ελληνικού κοινού στην Πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00.

Με ενημέρωσή της η ΕΠΟ, γνωστοποίησε ότι το τρόπαιο του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το τρόπαιο της διοργάνωσης θα βρισκόταν το Σάββατο 11 Μαΐου 10:00-20:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί.

Κι αυτό διότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φίλαθλου κόσμου το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League θα παραμείνει στη διάθεση του ελληνικού κοινού στην Πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η καρδιά του UEFA Europa  Conference League χτυπάει στην Αθήνα, η οποία πλέον κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης. Το βαρύτιμο τρόπαιο, το οποίο θα διεκδικηθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στις 22:00 στον τελικό που θα διεξαχθεί στην AEK Arena με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, βρίσκεται στην πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο Αθηνών.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μπροστά από το εντυπωσιακό τρόπαιο με φόντο την Πλατεία Κοτιζά ενώ αμφότεροι τόνισαν ότι άπαντες θα συνεισφέρουν τα μέγιστα με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του σπουδαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες πλήθος φιλάθλων του ποδοσφαίρου σχημάτισαν ουρές για να θαυμάσουν το τρόπαιο και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φίλαθλου κόσμου το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League θα παραμείνει στη διάθεση του ελληνικού κοινού στην Πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00».