Μοιρασιά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ κι ο «Δικέφαλος του Βορρά» μία ανάσα από το 19ο πρωτάθλημα (vid)

Μοιρασιά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ κι ο «Δικέφαλος του Βορρά» μία ανάσα από το 19ο πρωτάθλημα (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:51 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 27.04.2024

Ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Women's Football League. Η Σπυριδωνίδου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τις «πράσινες» στο 32' κι η Χαλατσογιάννη με φοβερό σουτ ισοφάρισε για τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο 53' , διατηρώντας το αήττητο του.

Μοιρασιά στου Ζωγράφου και παράταση στη στέψη του ΠΑΟΚ, ο οποίος διατήρησε το αήττητό του. Ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον ΠΑΟΚ, όταν η Χαλατσογιάννη στο 27' πάσαρε στην Βαρδαλή κι εκείνη προσπάθησε με μία επαφή να νικήσει την Δημητροπούλου, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να απειλήσει. Η Ρόγκαν με κάθετη πάσα βρήκε την Σπυριδωνίδου, η οποία ανατράπηκε από την Νιχάους κι ο διαιτητής Μπεκιάρης υπέδειξε πέναλτι. Η 27χρονη επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε κι έδωσε το προβάδισμα στις «πράσινες» στο 32ο λεπτό του ματς. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά κι έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 47' η Γιαννακά σέντραρε, η Μήτκου με σουτ στην κίνηση θέλησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Επτά λεπτά αργότερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφερε το ματς στα ίσα. Η Μήτκου, ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, έστρωσε στην Χαλατσογιάννη κι εκείνη με δυνατό σουτ νίκησε την Δημητροπούλου, η οποία είδε την μπάλα να σκάει μπροστά της τελευταία στιγμή και να αλλάζει πορεία, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Συγκλονιστική στιγμή: Ο λόγος που οι ποδοσφαιρίστριες της Κορίνθιανς έκλεισαν τα στόματά τους και τ' αυτιά τους (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:19 - 14.04.2024

Συγκλονιστική στιγμή: Ο λόγος που οι ποδοσφαιρίστριες της Κορίνθιανς έκλεισαν τα στόματά τους και τ' αυτιά τους (vid)

Οι ποδοσφαιρίστριες της Κορίνθιανς διαμαρτυρήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα με τη Σάντος, κλείνοντας τα στόματά τους και τ΄ αυτιά τους εξαιτίας της επαναπρόσληψης του Κλέιτον Λίμα.

Ο ΠΑΟΚ είχε τρομερή να κάνει την ανατροπή στο 80'. Η Γιαννακά μπήκε μέσα στην περιοχή «έσπασε» τη μπάλα στην Αργυρίου που σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα κοντράρει σε παίκτρια του Παναθηναϊκού και περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.

Tags: