Συγκλονιστική στιγμή: Ο λόγος που οι ποδοσφαιρίστριες της Κορίνθιανς έκλεισαν τα στόματά τους και τ' αυτιά τους (vid)

Συγκλονιστική στιγμή: Ο λόγος που οι ποδοσφαιρίστριες της Κορίνθιανς έκλεισαν τα στόματά τους και τ' αυτιά τους (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:19 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 14.04.2024

Οι ποδοσφαιρίστριες της Κορίνθιανς διαμαρτυρήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα με τη Σάντος, κλείνοντας τα στόματά τους και τ΄ αυτιά τους εξαιτίας της επαναπρόσληψης του Κλέιτον Λίμα.

Πολλούς φορές ένας ποδοσφαιρικός αγώνας περνά σε δεύτερη μοίρα όταν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από μία «μάχη» 90 λεπτών.

Κάτι τέτοιο συνέβη και τα ξημερώματα του Σαββάτου στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Σάντος κόντρα στην Κορίνθιανς. Οι ποδοσφαιρίστριες της φιλοξενούμενης ομάδας κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Βραζιλίας πριν από την έναρξη του αγώνα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος έκλεισαν τα στόματα και τ' αυτιά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιστροφή του προπονητή Κλέιτον Λίμα εν μέσω καταγγελιών για παρενόχληση.

Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της Λέστερ λόγω σχέσης με ποδοσφαιρίστριά του
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:52 - 29.03.2024

Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της Λέστερ λόγω σχέσης με ποδοσφαιρίστριά του

Η γυναικεία ομάδα της Λέστερ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γουίλι Κερκ, καθώς ο 45χρονος τεχνικός έπειτα από εσωτερική έρευνα διαπιστώθηκε πως είχε παραβιάσει τον κώδικα συμπεριφοράς του κλαμπ.

Ο Λίμα έφυγε από τη Σάντος τον Σεπτέμβριο αφού 19 ποδοσφαιρίστριες τον κατηγόρησαν για παρενόχληση με ανώνυμες επιστολές που δημοσιεύθηκαν στην Globo Ge.

«Αυτές οι επιπόλαιες επιστολές δεν ίσχυαν ποτέ για μένα. Έφυγα από τον σύλλογο για να περιμένω τη Σάντος να διεξαγάγει την έρευνά της. Δεν υπάρχει επίσημη κατηγορία εναντίον μου στο δικαστήριο. Δεν πρόκειται να μιλήσω γι' αυτό, η Σάντος πήρε θέση και τώρα θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου. Το περιβάλλον είναι καλό και θα χτίσουμε κάτι σημαντικό από εδώ και πέρα»», είπε ο Λίμα σε συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσίασή του την Τρίτη.

Ο σύλλογος διαβεβαίωσε ότι δεν βρήκε κανένα στοιχείο στις καταγγελίες των αθλητριών και διόρισε εκ νέου τον Κλέιτον Λίμα στη θέση του. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με 3-1 υπέρ της Κορίνθιανς.