Τρομερή επίθεση του προπονητή στον κορυφαίο ποδοσφαιρίστή του: «Καλύτερα να πάει να παίξει με τους παλαίμαχους»

O απογοητευμένος Λίνγκαρντ

i

© Intime

Τρομερή επίθεση του προπονητή στον κορυφαίο ποδοσφαιρίστή του: «Καλύτερα να πάει να παίξει με τους παλαίμαχους»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:00 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 31.03.2024

Επίθεση στον ποδοσφαιριστή του, Τζέσι Λίνγκαρντ, εξαπέλυσε ο νυν προπονητής του στη Σεούλ, τονίζοντας πως είναι προτιμότερο να παίξει με τους παλαίμαχους βάσει εικόνας.

Πριν από λίγα χρόνια ο Τζέσι Λίνγκαρντ ήταν μία από τις κορυφαίες επενδύσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να εκτοξεύει την αξία του με τις επιδόσεις του. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις και το ταλέντο του τον έκαναν έναν ποδοσφαιριστή που προσέλκυσε αρκετά βλέμματα στον κόσμο της «στρογγυλής θεάς».

Ωστόσο το σήμερα τον έχει βρει σε μία πραγματική άσχημη αγωνιστική κατάσταση και ο καλός του εαυτός ανήκει στο παρελθόν. Τον περασμένο Οκτώβριο η Νότιγχαμ Φόρεστ αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει από την ομάδα και για σχεδόν τρεις μήνες έμεινε δίχως κλαμπ. Εν τέλει, η Σεούλ ήταν εκείνη που τον περασμένο Φεβρουάριο αποφάσισε να επενδύσει στον 31χρονο μεσοεπιθετικό.

Έπειτα από σχεδόν δύο μήνες την απόφαση αυτή έχουν μετανιώσει και οι δύο πλευρές. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ της Νότιας Κορέας, ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζει μία αδιάφορη εικόνα τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις. Κάπως έτσι, ο Λίνγκαρντ δέχθηκε επίθεση από τον νυν τεχνικό του συλλόγου, Κιμ Κι Ντονγκ, ο οποίος τόνισε πως είναι προτιμότερο να πάει να παίξει με τους παλαίμαχους.

«Σκέφτηκα να βγάλω τον Τζέσι από την ομάδα. Δεν νομίζω ότι αποτελεί ποδοσφαιριστής ένας παίκτης που δεν τρέχει ούτε καν για λίγα λεπτά. Αφού δεν παλεύει, αφού δεν τρέχει άλλο, δεν τον χρειαζόμαστε. Αν ο καθένας έπαιζε με βάση το όνομά του και την προηγούμενη φήμη του, τότε το καλύτερο θα ήταν να παίξουν παίκτες που έχουν ήδη αποσυρθεί. Ας πάει να παίξει με τους παλαίμαχους», ανέφερε συγκεκριμένα ο προπονητής της Σεούλ.

Ο Λίνγκαρντ αποκτήθηκε από την ομάδα της ομώνυμης πόλης στις 8 Φεβρουαρίου του 2024, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025. Εντούτοις, στο διάστημα αυτό πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε δύο αγώνες, εκ των οποίων μάλιστα οι δύο ήταν ως αλλαγή. Ο ίδιος είχε φτάσει να κοστίζει 40 εκατ. ευρώ και πλέον η αξία του έχει πέσει στα έξι, σύμφωνα με το Transfermarkt.