Σοκ! Άνδρας μαχαιρώθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα Ακαδημιών μπροστά στα μάτια των παιδιών
i

© Google

Σοκ! Άνδρας μαχαιρώθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα Ακαδημιών μπροστά στα μάτια των παιδιών

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:47 - 28.03.2024

Ένα απίθανο σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών στην Αγγλία, όταν ένας άνδρας μαχαιρώθηκε μπροστά τους σε αγώνα ακαδημιών.

Ένα απίθανο και σοκαριστικό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε αναμέτρηση Ακαδημιών στην Αγγλία. Συγκεκριμένα, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο «Halewood Leisure Center», ένας καυγάς αποτέλεσε την αιτία για να μαχαιρωθεί ένας άντρας, μπροστά από παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνθρωπος που δέχθηκε την επίθεση και ο θύτης άρχισαν να μαλώνουν για άγνωστο λόγο. Η κατάσταση ξέφυγε και ο δεύτερος έβγαλε το μαχαίρι και τραυμάτισε τον πρώτο. Το θύμα υπέστη τραύμα στο χέρι που χρειάστηκε νοσηλεία, ωστόσο η κατάστασή του δεν ήταν κρίσιμη.

Σε ενημέρωσή της. η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ τόνισε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι Αρχές κάνουν έκκληση για να εμφανιστούν μάρτυρες, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο ένοπλος άντρας. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ένας άνθρωπος συνελήφθη ως ύποπτος για τον τραυματισμό, όμως τελικά αφέθηκε υπό όρους

Ο αξιωματούχος της Αστυνομίας, Έλι Τι είπε: «Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην περιοχή τη στιγμή του συμβάντος που μπορεί να ήταν μάρτυρες του περιστατικού. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνές μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό το περιστατικό ή είστε μάρτυρες αυτού που συνέβη, ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό, καθώς θα μπορούσε να βοηθήσει την έρευνά μας».

Η Γκαμπριέλι Μιράντα είναι η σύντροφος του μόλις 17 ετών Έντρικ που έχει τρελάνει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο!
SPORT+

19:02 - 27.03.2024

Η Γκαμπριέλι Μιράντα είναι η σύντροφος του μόλις 17 ετών Έντρικ που έχει τρελάνει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Εκτός από τα βλέμματα όλου το κόσμου, ο 17χρονος Έντρικ βρήκε και τον τρόπο να κλέψει την καρδιά της καλλονής Γκαμπριέλι Μιράντα. Ποια είναι η 20χρονη influencer που έχει γίνει το άλλο μισό του ποδοσφαιριστή;

«Κάνουμε έκκληση για πληροφορίες μετά από μια επίθεση στο Χέιλγουντ την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου .Γύρω στις 6.50 μ.μ., η αστυνομία κλήθηκε στο τοπικό κέντρο αναψυχής, έπειτα από μια αναφορά ότι ένας άνδρας γύρω στα 40 του είχε μαχαιρωθεί μετά από καυγά. Το θύμα είχε τραύμα στο χέρι του που χρειάστηκε νοσηλεία. Ένας 41χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος και αφέθηκε υπό όρους», τόνιζε η τοπική Αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Tags: