Ο Ντάνι Μπενίτεθ, που βγήκε θετικός σε κοκαΐνη το 2014, λέει την ιστορία του: «Τα ναρκωτικά θα σε οδηγήσουν στα χειρότερα, πέρασα πολύ άσχημα»

Ντάνι Μπενίτεθ

Ο Ντάνι Μπενίτεθ, που βγήκε θετικός σε κοκαΐνη το 2014, λέει την ιστορία του: «Τα ναρκωτικά θα σε οδηγήσουν στα χειρότερα, πέρασα πολύ άσχημα»

Κώστας Τόπας 11:10 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 25.03.2024

Ο Ντάνι Μπενίτεθ, ο οποίος τέθηκε σε αναστολή από το ποδόσφαιρο για δύο χρόνια λόγω χρήσης κοκαΐνης, παρουσίασε τη βιογραφία του «I say my story», μέσω της οποίας διηγήθηκε τη δύσκολη ζωή που χρειάστηκε να κάνει.

Ο Ισπανός επιθετικός Ντάνι Μπενίτεθ, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη σε τεστ αντιντόπινγκ το 2014 και αποβλήθηκε από το ποδόσφαιρο για δύο χρόνια, μίλησε στο «Cadena SER» ότι αυτό το περιστατικό του έκλεισε όλες τις πόρτες και πως μετάνιωσε για τη «δύσκολη ζωή» που τον οδήγησε να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι.

«Είχα μια πολύ περίπλοκη και δύσκολη ζωή όσον αφορά την οικογένειά μου. Η μητέρα μου πέθανε το 2009 και είχα τη συνήθεια να πηγαίνω να τη βλέπω στο νεκροταφείο πριν από τους αγώνες. Ήταν σαν μια ιεροτελεστία, πήγαινα και κατά τη διάρκεια την εβδομάδα. Ούτε η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν καλή, όταν έφυγα από το σπίτι δεν ήμουν ούτε 16 χρονών», ξεκίνησε αναφέροντας, με την ευκαιρία να δημοσιοποιήσει και το βιβλίο του «My Story I Tell You».

«Ήταν πολύ δύσκολο», συνέχισε. «Αφού βγήκα θετικός στην κοκαΐνη, συνέβησαν πολλά. Υπάρχει ακόμη και ένα ανέκδοτο που λέω στο βιβλίο, το οποίο είναι: μια μέρα είμαι στο σπίτι και κοιμάμαι και η γυναίκα μου λαμβάνει ένα μήνυμα που λέει ότι είμαι σε ένα νυχτερινό κέντρο. χιλιάδες άνθρωποι είπαν βαρβαρότητες για μένα. Οι άνθρωποι επινοούν πράγματα και δεν ξέρουν τη ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν. Έχω οικογένεια και παιδιά, είναι περίπλοκο».

Ο Ντάνι Μπενίτεθ, ο οποίος σήμερα είναι 36 ετών και εκπροσωπεί την Αρμίλα, στις χαμηλότερες κατηγορίες της Ισπανίας, τόνισε επίσης ότι οι σύλλογοι δεν τον εμπιστεύονται πλέον. «Όταν επέστρεψα, όλες οι πόρτες ήταν κλειστές. Ήταν κάτι που με πλήγωσε πολύ. Είναι φυσιολογικό να μην σε εμπιστεύονται, αλλά είναι περίπλοκο. Ήθελα απλώς να επιστρέψω στον ποδοσφαιριστή και να δείξω ότι είμαι ήταν λάθος, ότι απέτυχα. Ήταν μια πολύ σοβαρή αποτυχία και κάτι που δεν χρειαζόταν να κάνω, αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να σβήσει», κατέληξε.

Όταν αποβλήθηκε το 2014, ο Ντάνι Μπενίτεθ αγωνιζόταν στη Γρανάδα. Εκτός από αυτή την περίοδο στο ισπανικό ποδόσφαιρο, πέρασε και σε Ιταλία, Κύπρο και Ανδόρα.