Ο Τόνι Κρόος ορίζει ημερομηνία για την απόφασή του για το μέλλον του στη Ρεάλ και ανοίγει την πόρτα στον Εμπαπέ

Τόνι Κρόος

i

©Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images/Ideal Images

Ο Τόνι Κρόος ορίζει ημερομηνία για την απόφασή του για το μέλλον του στη Ρεάλ και ανοίγει την πόρτα στον Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 08:25 - 25.03.2024

Για το μέλλον της καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Τόνι Κρόος αλλά για την πιθανή ένταξη του Κιλιάν Εμπαπέ στο ρόστερ των «μερένχες».

Μεγάλη επιστροφή στην εθνική Γερμανίας έκανε ο Τόνι Κρόος, του οποίου το συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει τη φετινή σεζόν. Ο 34χρονος μέσος μίλησε για το μέλλον του μετά τη νίκη της Γερμανίας με 2-0 επί της Γαλλίας στη Λυών.

«Είναι η απόφαση που πρέπει να πάρω τον επόμενο ή δύο μήνες στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά θα δούμε», είπε ο Κρόος στο TVE όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του. Μόλις πριν από τέσσερις ημέρες ο Γερμανός μέσος εξήγησε για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν υπάρχει πρόβλημα (με τη Ρεάλ). Θα δούμε, θα τα ξαναπούμε, αν η επικοινωνία θα είναι η ίδια ή όχι, ακόμα δεν ξέρω. Είμαι ακόμα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Η σχέση μεταξύ του συλλόγου και εμένα είναι πολύ καλή για να υπάρχουν προβλήματα και νομίζω ότι και τα δύο μέρη είναι πολύ χαλαρά και μπορούμε να είμαστε και εμείς. Επειδή τα πάμε καλά στη σεζόν, η σεζόν πηγαίνει καλά για εμάς και πιστεύω ότι θα βρούμε μια ικανοποιητική λύση και για τις δύο πλευρές».

Ο Τόνι Κρόος ανοίγει τις πόρτες της Ρεάλ Μαδρίτης στον Εμπαπέ

Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο Τόνι Κρόος κλήθηκε να μιλήσει και για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, τονίζοντας πως η Ρεάλ θα ήταν ο ιδανικός προορισμός για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018

«Το μέλλον του Μπαπέ; Αν δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος, πώς μπορώ να μάθω; Θέλουμε τους καλύτερους παίκτες στη Ρεάλ και είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από αυτούς. Το σημαντικό είναι να κερδίζει πράγματα. Θα ήταν ωραίο για αυτόν η Ρεάλ, αλλά νομίζω ότι έχουμε ήδη μια καλή ομάδα».