Ο Κρόος επέστρεψε στην εθνική και μοίρασε ασίστ «μαγεία» στα πρώτα επτά δευτερόλεπτα κόντρα στη Γαλλία (vid)

Τόνι Κρόος

i

PrtScr

Ο Κρόος επέστρεψε στην εθνική και μοίρασε ασίστ «μαγεία» στα πρώτα επτά δευτερόλεπτα κόντρα στη Γαλλία (vid)

Κώστας Τόπας 08:28 - 24.03.2024

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρος, έδωσε ασίστ μόλις επτά δευτερόλεπτα μετά την επιστροφή του στην εθνική Γερμανίας.

Ο Τόνι Κρος αποσύρθηκε από την εθνική Γερμανίας το 2021 μετά από μια απογοητευτική διοργάνωση του Euro 2020. Ωστόσο, νωρίτερα αυτό το μήνα ανακοίνωσε ότι έχει τεθεί ξανά διαθέσιμος για την ομάδα της Γερμανίας ενόψει του Euro 2024. Ετσι, ο Γερμανός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε αμέσως κλήση στην ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν για τα φιλικά των «πάντσερ» με τη Γαλλία και την Ολλανδία και είχε άμεσο αντίκτυπο.

Ο 34χρονος μέσος πήρε φανέλα βασικού κόντρα στη Γαλλία και χρειάστηκε μόλις επτά δευτερόλεπτα για να βοηθήσει τον Φλόριαν Βιρτς στο πρώτο του παιχνίδι με την πρώτη ομάδα της εθνικής Γερμανίας. Από την σέντρα, ο Κρόος βρήκε με υπέροχο τρόπο τον 20χρονο μεσοεπιθετικό της Λεβερκούζεν, ο οποίος στη συνέχεια κατέβασε την μπάλα κι με ένα δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση για το 1-0 των «πάντσερ.

Η επιστροφή του Τόνι Κρόος στα διεθνή καθήκοντα είναι μια σημαντική ώθηση για τη Γερμανία, καθώς προσπαθούν να κερδίσουν το Euro 2024 μπροστά στους δικούς τους οπαδούς. Να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί δεν έχουν κατακτήσει το Euro από το 1996 στην Αγγλία, η τελευταία από τις τρεις νίκες τους σε διοργάνωση.

Ο Γιούλιαν Νάγκλεσμαν από την πλευρά του μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλλία, αποθέωσε τον 34χρονο μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Απίστευτος, για να είμαι ειλικρινής Με την μπάλα, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Αλλά και πώς έδινε μονομαχίες. Είναι αρκετά φυσιολογικός τύπος και ενσωματώνεται στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ καλό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μια βραδιά γεμάτη ρεκόρ για τον 17χρονο Έντρικ που έλαμψε στο «Γουέμπλεϊ» (vid)
REST OF THE WORLD

08:12 - 24.03.2024

Μια βραδιά γεμάτη ρεκόρ για τον 17χρονο Έντρικ που έλαμψε στο «Γουέμπλεϊ» (vid)

Ο νεαρός αστέρας της Παλμέιρας και μελλοντικός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Βραζιλίας κόντρα στην Αγγλία, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ως οικοδέσποινα του Euro 2024, η Γερμανία θα αντιμετωπίσει τη Σκωτία στην αυλαία της διοργάνωσης στις 14 Ιουνίου. Στη συνέχεια τα «πάντσερ» θα αντιμετωπίσουν την Ουγγαρία και την Ελβετία στα άλλα παιχνίδια τους ως μέρος ενός ανταγωνιστικού Ομίλου Α.