«Αυτός είναι ο λόγος που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ανακοινώνει ακόμα τον Εμπαπέ»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Intime

«Αυτός είναι ο λόγος που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ανακοινώνει ακόμα τον Εμπαπέ»

Στέλιος Βαρδάκης 21:38 - 23.03.2024

Υπάρχει λόγος που παρότι η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται δεδομένη δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα...

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επιμένει να μη μιλάει για το μέλλον παρόλο που όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης με το που ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν είναι δεδομένη, καθώς το συμβόλαιο του με την Παρί τελειώνει τον Ιούνιο του 2024 και φέρεται να έχει δώσει χέρια με τη «Βασίλισσα».

Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα του είναι το Euro. «Το Euro θα είναι η προτεραιότητα μου. Θα επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου με την εθνική ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο 25χρονος επιθετικός.

Ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και νυν σχολιαστής του «RMC Sport», Ζερόμ Ροτέν, αναφέρθηκε στην εν λόγω υπόθεση και αποκάλυψε τον λόγο που ούτε ο Εμπαπέ, ούτε οι Μαδριλένοι προχωρούν σε επίσημες ανακοινώσεις του deal.

«Ο Εμπαπέ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν σας λέω κάποιο νέο. Θα το ανακοινώσει όμως πριν το Euro. Θα το ανακοινώσει αν η Παρί αποκλειστεί από το Champions League ή αν η Ρεάλ αποκλειστεί από το Champions League. Όσο υπάρχει η πιθανότητα να πέσουν μαζί οι δύο ομάδες στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν θα το κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι προημιτελικοί του Champions League αρχίζουν στις 9 Απριλίου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ την επόμενη μέρα η Παρί θα κοντραριστεί με την Μπαρτσελόνα. Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες 16 και 17 Απριλίου. Σε περίπτωση που μία από τις δύο ομάδες αποκλειστεί θα φανεί αν η θεωρία του Ροτέν είναι σωστή.