Εμπαπέ για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν: «Θα ξεκαθαρίσει πριν από το Euro»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Εμπαπέ για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν: «Θα ξεκαθαρίσει πριν από το Euro»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:20 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 22.03.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τοποθετήθηκε για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως «θα ξεκαθαρίσει πριν από το Euro 2024»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θεωρεί πως θα γνωρίζει σε ποιον σύλλογο θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν, πριν ξεκινήσει το Euro 2024 τον Ιούνιο, δήλωσε την Παρασκευή (22/3).

Ο Γάλλος σταρ που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε πως στην παρούσα φάση έχει επικεντρωθεί στην εκπροσώπηση της Εθνικής Γαλλίας στο Euro και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εάν του επιτραπεί να είναι διαθέσιμος για επιλογή.

«Ακόμα δεν έχω ανακοινώσει τίποτα για το μέλλον μου. Δεν έχω τίποτα να ανακοινώσω... Πάντα έλεγα ότι όταν έχω κάτι να ανακοινώσω, θα το κάνω ως άντρας. Νομίζω ότι το μέλλον μου θα ξεκαθαριστεί πριν από το Euro», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Εμπαπέ, αναφέρθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, λέγοντας: «Πάντα ήθελα να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η επιθυμία μου δεν έχει αλλάξει... Αλλά αν δεν μου το επιτρέψουν, δεν μπορώ παρά να  κάνω ό,τι μου πουν».

Από τη πλευρά του, ο τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν ανέφερε πως το να παίζεις εναντίον της Γερμανίας είναι πάντα μια συναρπαστικό παιχνίδι.

«Δεν είναι ένα επίσημο παιχνίδι, αλλά εξακολουθεί να είναι υπέροχο. Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί για την κρίση μας. Εγώ και το επιτελείο θα τους χρησιμοποιήσουμε για να πάρουμε μερικές απαντήσεις πριν από την τελική λίστα», κατέληξε ο Γάλλος τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης σε όλη τη Ligue 1 είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κιλιάν Εμπαπέ. Μετά την ανανέωση που υπέγραψε το 2022 για δύο σεζόν, ο Γάλλος αστέρας άρχισε να κερδίζει έξι εκατομμύρια ευρώ μεικτά τον μήνα, ποσό που τον κάνει τον παίκτη που κερδίζει τα περισσότερα χρήματα σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Συνολικά, ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας αμείβεται με 72 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ανά σεζόν!