Παστόρε: «Ο Εμπαπέ μου είπε: Αυτός ο π*** γιος Μέσι κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Κιλιάν Εμπαπέ & Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Παστόρε: «Ο Εμπαπέ μου είπε: Αυτός ο π*** γιος Μέσι κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Κώστας Τόπας 12:49 - 22.03.2024

Ο Χαβιέρ Παστόρε αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που είχε όταν ρώτησε τον Κιλιάν Εμπαπέ για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και τον Λιονέλ Μέσι.

Στιγμές έντασης μεταξύ Γαλλίας και Αργεντινής περιλάμβανε το τελευταίο Μουντιάλ στο Κατάρ. Ο Χαβιέρ Παστόρε, ο πρώην Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, της Ρόμα και της Έλτσε, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε έναν διάλογο που είχε με τον Κιλιάν Εμπαπέ, μετά τη νίκη της «Αλμπισελέστε» στον τελικό.

«Είδα τον Εμπαπέ μερικούς μήνες μετά τον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ, ήμουν στα αποδυτήρια μαζί του, με τον Μέσι και τον Νεϊμάρ. Τον έδωσα συγχαρητήρια για το Μουντιάλ που είχε και μου είπε: "Όχι, αυτός ο π*** γιος Μέσι μας νίκησε στο Μουντιάλ" Σαν αστείο, σαν να έλεγε ότι ο Λέο το είχε κερδίσει μόνος του, εναντίον τους», τόνισε.

Ο Παστόρε στη συνέχεια αποθέωσε τον Μέσι λέγοντας: «Το να παίζεις με τον Μέσι είναι κάτι τρελό. Ο Λέο είναι εκεί πάνω, πολύ μακριά από εκεί που είμαστε. Αλλά δεν τον ειδωλοποιείς, είναι συμπαίκτης σου, προπονείσαι μαζί του και παίζεις μαζί του. Βλέπω βίντεο με τον γιο μου, 5 ετών, που είναι ήδη λάτρης του ποδοσφαίρου και με ρωτάει "μα μπαμπά, έπαιζες με τον Μέσι". Το να ξέρω ότι μπόρεσα να μοιραστώ ένα γήπεδο με τον Μέσι είναι μαγικό», είπε.

Οι οπαδοί που δεν κατάφεραν να δουν τον Μέσι να παίζει στο Χονγκ Κονγκ θα αποζημιωθούν κατά 50% υπό έναν όρο
REST OF THE WORLD

12:35 - 19.03.2024

Οι οπαδοί που δεν κατάφεραν να δουν τον Μέσι να παίζει στο Χονγκ Κονγκ θα αποζημιωθούν κατά 50% υπό έναν όρο

Αντιμέτωποι με τη δυσαρέσκεια πολλών οπαδών που δεν κατάφεραν να δουν τον Λιονέλ Μέσι να παίζει στο Χονγκ Κονγκ, οι διοργανωτές της εκδήλωσης ανακοίνωσαν ότι θα αποζημιωθούν, υπό έναν όρο.

Οσον αφορά τον Νεϊμάρ, ο Παστόρε είχε και για τον Βραζιλιάνο επαίνους: «Είναι φαινόμενο, πολύ καλοί άνθρωποι. Ζει τη ζωή του όπως θέλει, κανείς δεν πρόκειται να διαχειριστεί τη ζωή του. Πέρα από τον Μέσι, δεν έχω δει άλλον παίκτη τόσο ταλαντούχο όσο Νέι. Έχει όλα τα προσόντα. Αντίδραση; Την καλύτερη απ' όλους. Ταχύτητα; Είναι πολύ γρήγορος. Οδήγηση της μπάλας; Ο καλύτερος. Ντρίμπλα; Κάνει ό,τι θέλει. Γκολ; Και με τα δύο πόδια. Άλμα; Πηδάει πολύ ψηλά. Έχει τα πάντα. Θες έναν ονειρεμένο παίκτη; Ειναι ο Νεϊμάρ. Αν ήθελε, θα πάλευε για τη Χρυσή Μπάλα ενάντια στον Μέσι, τον Κριστιάνο και οποιονδήποτε άλλον, αλλά ζει τη ζωή του με διαφορετικό τρόπο. Δεν ζει για το ποδόσφαιρο 100%», κατέληξε ο Αργεντινός.