Απίστευτο: Πρώην παίκτης της Ρεάλ που έπαιξε και στην Ελλάδα ζήτησε διαζύγιο γιατί τα παιδιά δεν είναι δικά του!
i

©INTIME

Απίστευτο: Πρώην παίκτης της Ρεάλ που έπαιξε και στην Ελλάδα ζήτησε διαζύγιο γιατί τα παιδιά δεν είναι δικά του!

Sportal newsroom 23:48 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 24.03.2024

Απίστευτο σκάνδαλο στο Καμερούν με πρωταγωνιστή τον άλλοτε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκέρεμι Εντζιτάπ, που είχε περάσει και από την Ελλάδα...

Ο Γκέρεμι Εντζιτάπ είχε μία σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων με τις φανέλες των Ρεάλ, Τσέλσι, Νιουκάστλ Μίντλεσμπρο και με τις εθνικές ομάδες του Καμερούν (χρυσός Ολυμπιονίκης το 2000 στο Σίδνεϊ).

Μάλιστα, είχε περάσει και από τη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΛ, που τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2010 σε μία μεταγραφή που προκάλεσε ντόρο, παρότι τελικά η απόδοση του δεν ήταν η αναμενόμενη και έπειτα από έξι μήνες έφυγε.

Το 2012 ο Αφρικανός άσος παντρεύτηκε την Τουκάμ Φοτσό, κόρη του δισεκατομμυριούχου Βίκτορ Φότσο. Ο γάμος τους ήταν γεγονός της χρονιάς στο Καμερούν, ενώ το 2008 ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια τους. Μόνο που όπως αποδείχθηκε πριν λίγες μέρες όλα ήταν ένα ψέμα!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την κίνηση είναι απίστευτος. «Μπορεί τις πρώτες ημέρες του γάμου μας η σύζυγος μου να ήταν γεμάτη καλοσύνη και αγάπη, ωστόσο από την πρώτη στιγμή μου έλεγε ψέμματα για τα πάντα με αποκορύφωμα το ότι μου παρουσίασε τα δίδυμα παιδιά που γεννήθηκαν στις 5 Ιουνίου 2008 ως δικά μου...», ανέφερε στην αίτηση του ο Γκέρεμι.

«Μετά από δική μου επιμονή διενεργήσαμε τεστ dna το οποίο επιβεβαίωσε ότι τα παιδιά ήταν του πρώην συντρόφου της συζύγου μου με τον οποίο είχε ήδη αποκτήσει νωρίτερα μια κόρη και προφανώς συνέχισε να διατηρεί σχέση! Παρόλα αυτά κι ενώ μεγάλωσα τα παιδιά σαν πραγματικός πατέρας με έπεισε να τους επιτρέπω να βλέπουν τακτικά τον νόμιμο και βιολογικό τους πατέρα», πρόσθεσε.

Αυτός όμως δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που προχώρησε αυτή την απόφαση. «Η Τουκάμ μετατράπηκε σε μια αυτάρεσκη και εριστική σύζυγο καθώς δεν μου επέτρεπε να κοιμόμαστε μαζί κλειδώνοντας την κρεβατοκάμαρα για να μην έχουμε την παραμικρή σεξουαλική επαφή, με αποτέλεσμα να είμαι υποχρεωμένος να κοιμηθώ σε άλλα δωμάτια του σπιτιού! Μάλιστα αναγκάστηκα να μετακομίσω σε άλλο σπίτι όταν η κόρη της με απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία εάν εμφανιστώ ξανά εκεί, χρησιμοποιώντας υβριστικές και υποτιμητικές αναφορές για το πρόσωπο μου».

Φυσικά η εν λόγω υπόθεση είναι το νο1 θέμα στο Καμερούν αυτές τις μέρες...