«Δεν το είπα στη μάνα μου»: Ο ΜακΓκρέγκορ εμφανίστηκε γυμνός σε ταινία του Χόλιγουντ
i

© Marca

«Δεν το είπα στη μάνα μου»: Ο ΜακΓκρέγκορ εμφανίστηκε γυμνός σε ταινία του Χόλιγουντ

Στέλιος Βαρδάκης 23:10 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 22.03.2024

Πρωταγωνιστής σε ταινία του Χόλιγουντ θα είναι ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος μάλιστα αποτελεί θέμα συζήτησης για το γεγονός πως εμφανίζεται γυμνός σε μία σκηνή.

Πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου έκανε στο Amazon Prime η ταινία «Road House». Σε αυτή ο πρώην μαχητής του UFC, Ντάλτον (τον οποίο υποδύεται o Τζέικ Τζίλενχαλ) , πιάνει δουλειά ως ψευτοπαλληκαράς σε ένα μπαρ στο Φλόριντα Κις, ανακαλύπτοντας ότι ο παράδεισος που εργάζεται δεν είναι το μόνο που φαίνεται.

Σε αυτή την παραγωγή έχει συμμετοχή και ένας άνθρωπος του αθλητισμού, με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να δοκιμάζει την τύχη του ως ηθοποιός. Ειδικότερα, ο μαχητής του UFC αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, παίρνοντας τον ρόλο του μισθοφόρου Νοξ. Μάλιστα, μία από τις σκηνές του έργου έκαναν τον διάσημο αθλητή να βρεθεί στο επίκεντρο, όταν εκείνος εμφανίστηκε μπροστά από την κάμερα γυμνός.

Ο ίδιος, μάλιστα, πριν την πρεμιέρα αναφέρθηκε στην επίμαχη σκηνή, λέγοντας πως είναι κάτι που δεν έχει αποκαλύψει στη μητέρα του. «Σκέφτηκα, "θα το κάνω. Δεν με νοιάζει". Νομίζω ότι θα είναι ένα σοκ για τον κόσμο. Είπα στον εαυτό μου "Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ξεκίνησε την καριέρα του στον κινηματογράφο με παρόμοιο τρόπο, όταν βγήκε γυμνός στην ταινία Terminator". Ελπίζω μόνο η μητέρα μου να είναι εντάξει με αυτό.

Δεν της το είπα, δεν μπορούσα να της το πω. Μόλις έμεινα γυμνός και άρχισα να περπατάω στο δρόμο, αυτό ήταν. Ένιωσε ελεύθερο πνεύμα. Ήμουν σε καλή κατάσταση, οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό», ανέφερε συγκεκριμένα στο περιοδικό People

Για την ιστορία, η ταινία αυτή αποτελεί remake, με το πρώτο «Road House» να κυκλοφορεί το μακρινό 1998. Η τότε παραγωγή είχε αποτελέσει έντονο αντικείμενο συζήτησης, αφού για πολλούς ήταν μία από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών. Η ταινία ήταν υποψήφια για πέντε βραβεία «Golden Raspberry» (σ.σ. γνωστότερα και ως Χρυσά Βατόμουρα) , συμπεριλαμβανομένης της Χειρότερης Ταινίας εκείνης της χρονιάς. Πλέον, αποτελεί μία από τις πιο καλτ ταινίες όλων των εποχών, έχοντας εισπράξει 61 εκατ. ευρώ από τα εισιτήρια του σινεμά, έναντι 15 εκατ. ευρώ που κόστισε για να γυριστεί.