H Σακίρα επιτέθηκε στον Πικέ, παρομοιάζοντας τον με τον... Βόλντεμορτ! (pics)

Σακίρα - Πικέ

H Σακίρα επιτέθηκε στον Πικέ, παρομοιάζοντας τον με τον... Βόλντεμορτ! (pics)

Στέλιος Βαρδάκης 19:00 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:45 - 20.03.2024

Η Σακίρα συνεχίζει να κοροϊδεύει δημόσια τον Ζεράρ Πικέ, καθώς τον χαρακτήρισε ως «Βόλντεμορτ» (τον κακό του Χάρι Πότερ).

Παρά το γεγονός ότι η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ έχουν τραβήξει εδώ και μήνες ξεχωριστούς δρόμους, το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να μονοπωλεί καθημερινά τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, η Κολομβιανή τραγουδίστρια χαρακτήρισε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα ως «Βόλντεμορτ» (τον κακό του Χάρι Πότερ).

Το νέο της άλμπουμ, με τίτλο «Las Mujeres Ya No Lloran», περιλαμβάνει ένα κομμάτι προς αυτόν, καθώς και ένα άλλο σινγκλ με τίτλο «Ultima» στο οποίο τραγουδά: «Σίγουρα με τον καιρό θα το μετανιώσεις και κάποια μέρα θα θελήσεις να επιστρέψεις στην πόρτα μου».

«Βόλντεμορτ, αυτός που δεν πρέπει να αναφερθεί;» είπε όταν ρωτήθηκε για τη σύνδεση. «Ας ελπίσουμε ότι είναι το τελευταίο τραγούδι που θα γράψω για εκείνον».

Η Σακίρα, χώρισε με τον Πικέ, το 2022 μετά από 11 χρόνια σχέσης, κατά τη διάρκεια της οποίας απέκτησαν μαζί δύο παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2022 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους τον 11χρονο Μίλαν και τον 9χρονο Σάσα.

Ο Πικέ απάτησε τη Σακίρα και με μία από τις καλύτερες φίλες της

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε κάτι που δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα και που αφορά κυρίως τον Ζεράρ Πικέ και τη ροπή του προς το γυναικείο φύλο, ακόμη και όταν ήταν παντρεμένος με τη διάσημη τραγουδίστρια και performer. 

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο Αργεντινός παρουσιαστής Χαβιέρ Σεριάνι έριξε τη «βόμβα» στην εκπομπή «Socialité»  λέγοντας πως ο Πικέ πήγε και με άλλη γυναίκα πέραν της Κλάρα Κία Μάρτι. Ο λόγος  για την Άννα Κάισερ, η οποία μάλιστα προπονούσε τη Σακίρα. 

Ο χωρισμός της  Σακίρα και του Πικέ έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα αφού έγινε γνωστό ότι η απιστία του Καταλανού με την Κλάρα Κια Μάρτι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Και, εκεί που νομίζαμε ότι τίποτα πια δεν μπορεί να μας εκπλήξει σχετικά με το πρώην ζευγάρι, το «Socialité» έρχεται να δώσει νέα διάσταση στον χωρισμό του πρώην πλέον διάσημου ζευγαριού.

Αυτή τη φορά η εκπομπή «Socialité» έκανε γνωστή άλλη μια απιστία του πρώην ποδοσφαιριστή προς την τραγουδίστρια. Ή για την ακρίβεια τη μεγάλη απιστία του άλλοτε αμυντικού της Μπαρτσελόνα προς την Κολομβιανή τραγουδίστρια που αφήνει την απιστία της Κλάρα Κια Μάρτι σχεδόν σε δεύτερη μοίρα. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον Αργεντινό παρουσιαστή Χαβιέρ Σεριάνι η εξωσυζυγική σχέση του Πικέ αυτή τη φορά έχει να κάνει με ένα πολύ οικείο πρόσωπο της Σακίρα, το οποίο με την πάροδο του χρόνου, είχε γίνει μάλιστα και στενή της φίλη. Πρόκειται για την Άννα Κάισερ, την Αμερικανίδα ειδική σε θέματα γυμναστικής που έχει σχεδόν 300.000 followers στο Instagram και πάρα πολλές δημοσιεύσεις και βιντεάκια που έχουν να κάνουν με τη γυμναστική και το σώμα.