Η εντυπωσιακή σύντροφος του Κέβιν Τραπ συνεχίζει να... ζαλίζει το instagram

Η εντυπωσιακή σύντροφος του Κέβιν Τραπ συνεχίζει να... ζαλίζει το instagram

Στέλιος Βαρδάκης 19:04 - 19.03.2024

Η σύντροφος του τερματοφύλακα της Κέβιν Τραπ, Ιζαμπέλα Γκουλάρ συνεχίζει να... ζαλίζει τους ακόλουθούς της στο instagram με ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο.

Ο Κέβιν Τραπ εκτός από τις ικανότητές του ως τερματοφύλακας, είχε και την ικανότητα να επιλέξει μία... αρκετά εντυπωσιακή σύντροφο. Ο Γερμανός γκολκίπερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι αρραβωνιασμένος από το 2018 με την Ιζαμπέλα Γκουλάρ, ένα μοντέλο από τη Βραζιλία.

Το πρώην μοντέλο της Victoria Secret έχει εντυπωσιάσει τους ακόλουθούς της στο instagram, με τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες. Μάλιστα φρόντισε να συνεχίζει να το κάνει, ανεβάζοντας ένα νέο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ότι είναι μέσα σε μια πισίνα με το αποκαλυπτικό μαγιό της. Το βίντεο γίνεται ακόμα πιο... ελκυστικό αφού είναι σε slow motion.

Με αυτό το βίντεο φαίνεται ότι μπορεί να κερδίσει με άνεση το βραβείο Rear of the Year, το οποίο αφορά τη γυναίκα με τα πιο ελκυστικά οπίσθια για το 2024 και είναι ακόμα Μάρτιος. Προφανώς οι ακόλουθοί της δεν έχασαν ευκαιρία να σχολιάσουν στο βίντεο, όντας ωστόσο κόσμιοι. Οι δυο τους έχουν αρραβωνιαστεί το 2018, όταν ο Γερμανός επέστρεψε στην ομάδα της Φρανκφούρτης.

Μάλιστα μια φορά το μοντέλο από τη Βραζιλία είχε μπει σε... πικάντικες λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή με τον Τραπ, λέγοντας ότι κάνουν έρωτα αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. «Ο Κέβιν και εγώ κάνουμε έρωτα τέσσερις ή πέντε φορές την εβδομάδα», ήταν τα λόγια της.