Το φιλί του Σλούκα στη Μαρία Δαρσινού μετά την ηγετική εμφάνιση στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα

Σλούκας - Δαρσινού

i

Σλούκας - Δαρσινού/©Intime

Το φιλί του Σλούκα στη Μαρία Δαρσινού μετά την ηγετική εμφάνιση στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:44 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 23.03.2024

Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ήταν ο MVP της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, μετά το τέλος του ματς έτρεξε στην αγκαλιά της συζύγου του, Μαρία Δαρσινού και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί.

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας το τελευταίο διάστημα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR, ο οποίος τους προηγούμενους μήνες ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, πλέον φαίνεται πως έχει επανέλθει πλήρως και βρίσκεται στα καλύτερά του.

Άλλωστε το είχε πει κι ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το «διπλό» του «τριφυλλιού» στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ. «Ήταν δύσκολος μήνας για μένα με τον τραυματισμό μου στον προσαγωγό στην Μπασκόνια. Προσπάθησα να μπω πιο γρήγορα. Έπαθα υποτροπή, είχα πόνο. Πιο πολύ κακό έκανα στην ομάδα, παρά βοηθούσα. Πλέον είμαι καλά, προπονήθηκα καλά. Δεν έχω πρόβλημα. Όλη η ομάδα προπονήθηκε κατάλληλα», είχε αναφέρει ο «Σλούκι Λουκ».

Ο Κώστας Σλούκας μέσα σε μερικές μέρες επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά πως είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης. Αρχικά το βράδυ της Τετάρτης (20/3) οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με το double double που πέτυχε. Ο αρχηγός των «πράσινων» τελείωσε το ματς έχοντας 17 πόντους και 10 ασίστ, που πρόσφεραν άλλους 22 πόντους, τρία ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. Αυτή του επίδοση μεταφράστηκε σε 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Περίπου δύο 24ωρα αργότερα ο Κώστας Σλούκας... το πήρε πάλι πάνω του κι ήταν ο πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη του «τριφυλλιού» επί της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 31η αγωνιστική της EuroLeague. Ο «Σλούκι Λουκ» έφθασε πάλι μία ανάσα από το double double, αφού τελείωσε τον αγώνα έχοντας 18 πόντους, 8 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Παράλληλα, συγκέντρωσε 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και αναδείχθηκε MVP του ματς.

Ο ηγέτης Σλούκας παίζει τα λεπτά που αξίζει και μπορεί να τον φτάσει... μέχρι τέλους

Ο ηγέτης Σλούκας παίζει τα λεπτά που αξίζει και μπορεί να τον φτάσει... μέχρι τέλους

Η ανατροπή της χρονιάς στο ΟΑΚΑ είχε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της μεγαλύτερης μεταγραφής του περασμένου καλοκαιριού και έφερε τον Παναθηναϊκό μια στάση πριν από το Βερολίνο. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

23:55 - 22.03.2024

Το βίντεο που δεν χάνεται: Το σόου του Σλούκα σε 61 δευτερόλεπτα!

Απολαυστικός, καθοριστικός, απλά... ηγετικός! Ο Κώστας Σλούκας σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR, σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, οδηγώντας το «τριφύλλι» σε σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελονα στο ΟΑΚΑ με 89-81.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ αποθέωσε τον αρχηγό του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ανάμεσα στα άτομα που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς, ήταν και το πιο σημαντικό στη ζωή του Κώστα Σλούκα. Ο λόγος για τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού, στην αγκαλιά της οποίας έτρεξε ο 34χρονος γκαρντ μετά το φινάλε και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί.

🔴Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 89-81: Σλούκας τιμωρός, «βουνό» ο Μήτογλου και ανατροπάρα 4άδας!