Λεσόρ στο Sportal: «Ήταν δύσκολο να φτάσουμε στην ανατροπή - Οι οπαδοί μάς έσπρωξαν στη νίκη»

Sportal newsroom 00:01 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 23.03.2024

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα (89-81) και τόνισε τι έκανε ο Παναθηναϊκός καλά και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα, ενώ εξήρε την παρουσία του κόσμου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 20 νίκες στη φετινή Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε 89-81 της Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 31η αγωνιστική της διοργάνωσης και βάζει πλώρη για το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν καθοριστικός σε ένα ακόμη ματς για τον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος σέντερ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Ισπανίας και σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε πολύ αυτή τη νίκη.

Ο Λεσόρ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Κάναμε πολλή δουλειά. Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ. Οι οπαδοί μάς έσπρωξαν στη νίκη. Ήταν πολύ δύσκολο πνευματικά για να κάνουμε την ανατροπή από το -16 και να φτάσουμε στη νίκη. Ανεβάσαμε την άμυνά μας. Παίξαμε με περισσότερη ενέργεια», είπε αρχικά ο Ματίας Λεσόρ.

Ο Γάλλος σέντερ ρωτήθηκε και τον χρόνο συμμετοχής του στον αγώνα. «Το μόνο που θέλω είναι να κάνω ό,τι χρειάζεται για να νικάει η ομάδα. Έχουμε μπροστά μας τρεις «τελικούς» και θα προσπαθήσουμε να έχουμε το πόδι μας στο γκάζι. Είναι σημαντική η δεύτερη θέση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας», σχολίασε ο Λεσόρ.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 89-81: Σλούκας τιμωρός, «βουνό» ο Μήτογλου και ανατροπάρα 4άδας!