Τρελαμένος και ο Γιαννακόπουλος με τον Παναθηναϊκό: Αποθέωσε Σλούκα και Αταμάν!

Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Τρελαμένος και ο Γιαννακόπουλος με τον Παναθηναϊκό: Αποθέωσε Σλούκα και Αταμάν!

Sportal newsroom 23:55 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 23.03.2024

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αναρτήσεις του στο isntagram αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα για την καταπληκτική εμφάνισή του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε μια σημαντική νίκη 4αδας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, κερδίζοντας με 89-81, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με δώδεκα πόντους. Με αυτή τη νίκη οι Πράσινοι είναι δεύτεροι στη βαθμολογία και φαίνεται ότι δύσκολα θα χάσουν το πλεονέκτημα έδρας/

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Πρασίνων ήταν ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ό,τι ήθελε, παίρνοντας την ομάδα από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη. Ο Έλληνας γκαρντ απέναντι στους «μπλαουγκράνα» λοιπόν μέτρησε 18 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ την ίδια ώρα τρομεροί ήταν και οι Μήτογλου με 19 πόντους και δέκα ριμπάουντ, αλλά και ο Ναν με 22 πόντους.

Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκού AKTOR και Μπαρτσελόνα
EUROLEAGUE

23:39 - 22.03.2024

Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκού AKTOR και Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, στο κλειστό του ΟΑΚΑ και επικράτησε της Μπαρτσελόνα, ισοφαρίζοντας την διαφορά του αγώνα του πρώτου γύρου, κάτι που φέρνει νέα δεδομένα σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ιδιοκτήτης της ομάδας ήταν εκστασιασμένος, αφού έκανε τέσσερις αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο instagram, αποθεώνοντας τον Σλούκα και τον προπονητή των Πρασίνων, Εργκίν Αταμάν. Ενώ στη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν 3/3 αυστηρά για να πάρουν πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.