Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού AKTOR ως το τέλος της regular season της Euroleague

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού AKTOR ως το τέλος της regular season της Euroleague

Ηλίας Λαλιώτης 23:22 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 22.03.2024

Η regular season της Euroleague μπαίνει στην τελική ευθεία, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να συνεχίζει να κυνηγά το πλεονέκτημα έδρας, έχοντας 2 παιχνίδια εκτός έδρας αι ένα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα και με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φτάσει σε σπουδαία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ. Με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων οι «πράσινοι» ανέβηκαν στο 20-11, με 3 αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διάρκειας, κρατώντας στα χέρια του το πλεονέκτημα της έδρας.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει 3 αγωνιστικές ακόμα στην διοργάνωση. Οι δύο εξ αυτών είναι μακριά από το κλειστό του ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα, την 32η αγωνιστική οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Βίρτους Μπολόνια, στην Segafredo Arena, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει ακόμα ένα ταξίδι, αυτή τη φορά στο Μοναχο, για να αντιμετωπίσουν την Μπάγερν του Πάμπλο Λάσο.

Η κανονική διάρκεια της Euroleague ολοκληρώνεται με εντός έδρας αναμέτρηση. Αντίπαλος των «πράσινων» θα είναι η ουραγός Άλμπα Βερλίνου, με το πρόγραμμα της ομάδας του Αταμάν να είναι στα μέτρα της ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια και να ανέβει βαθμολογικά στην προσπάθεια για μια θέση στην τετράδα της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού AKTOR ως το τέλος της regular season:

32η αγωνιστική: Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR

33η αγωνιστική: Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός AKTOR

34η αγωνιστική: Παναθηναϊκός AKTOR - Άλμπα Βερολίνου

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και όλη τη δράση της Παρασκευής