Αταμάν: «Στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυναμική να επιστρέφουμε από διαφορές 16 πόντων με ομάδες όπως η Μπάρτσα»

Εργκίν Αταμάν

i

©Intime

Αταμάν: «Στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυναμική να επιστρέφουμε από διαφορές 16 πόντων με ομάδες όπως η Μπάρτσα»

Ηλίας Λαλιώτης 00:01 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:27 - 23.03.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπαρτσελόνα με 89-81.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ με σκορ 89-81 και έπιασε τους Καταλανούς στη 2η θέση της κατάταξης, αφού πλέον οι δύο ομάδες μαζί με τη Μονακό βρίσκονται στο 20-11.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής των πρασίνων, Εργκίν Αταμάν, επισήμανε ότι στο ημίχρονο μίλησε με τους παίκτες τους και άλλαξε η εικόνα της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι στο ΟΑΚΑ οι παίκτες του έχουν τη δυναμική να επιστρέφουν από διαφορά 16 πόντων με ομάδες όπως οι μπλαουγκράνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονα κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε πολλά ριμπάουντ, δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί και μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα πολύ καλά μετά. Νομίζω πως επιτεθήκαμε πολύ έξυπνα στην τελευταία περίοδο με τον Σλούκα και τον Κέντρικ Ναν μόλις μπήκε στον αγώνα. Δείξαμε τη δύναμή μας, ειδικά στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυναμική να γυρίσουμε από το -16 απέναντι στη Μπαρτσελόνα που ήταν δεύτερη γιατί εμείς τώρα είμαστε στη δεύτερη θέση.

Κερδίσαμε το παιχνίδι και πήραμε και τη διαφορά τώρα. Γιατί χάσαμε με οκτώ, κερδίσαμε με οκτώ αλλά στο συνολική διαφορά πόντων είμαστε στο +33. Είναι ένα μεγάλο αβαντάζ στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια. Είναι σαν να πήραμε δύο νίκες απόψε. Τρομερή ατμόσφαιρα που μας έδωσε αυτοπεποίθηση, φανταστική για τα παιδιά. Τρία ακόμα παιχνίδια, πηγαίνουμε βήμα βήμα».