Στο πόδι το ΟΑΚΑ και «Κώστας Σλούκας οεοεοε»

Στο πόδι το ΟΑΚΑ και «Κώστας Σλούκας οεοεοε»

Χρήστος Τσάλτας 23:18 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 22.03.2024

Ο Κώστας Σλούκας έκανε σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, οδήγησε τον Παναθηναϊκό AKTOR στην ανατροπή και άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη του κόσμου.

Απόλυτη αποθέωση στο ΟΑΚΑ για τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε συγκλονιστική εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα και οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR αναγνώρισαν την παρουσία του.

Απέναντι στην Μπαρτσελόνα ο ηγέτης του Παναθηναϊκού AKTOR έκανε σπουδαία εμφάνιση, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος. Σε εκείνο το σημείο ανέβηκε και όλη η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, χάρη στην ενέργειά του και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Το κοντέρ έγραψε 18 πόντους με 4/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 25 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να αναγνωρίζουν την παρουσία του στα 33:31 που έμεινε στο παρκέ.

Αυτό γιατί λίγο πριν από το τέλος όλο το ΟΑΚΑ τραγούδησε ρυθμικά «Κώστας Σλούκας οεοεοε», με τον Έλληνα γκαρντ να ευχαριστεί, με τον τρόπο του τους φίλους της ομάδας.

Δείτε την αποθέωση των φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον Έλληνα πλέι μέικερ.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και όλη τη δράση της Παρασκευής