Με Βιλντόζα η 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Λούκα Βιλντόζα

i

Λούκα Βιλντόζα/©Intime

Με Βιλντόζα η 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ηλίας Λαλιώτης 20:15 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 22.03.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα βρίσκεται στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR και είναι στην ευχέρεια του Εργκίν Αταμάν αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του μια ακόμα πρόκληση στην προσπάθεια να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο της EuroLeague.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα (21:15), η οποία βρίσκεται πάνω από το Τριφύλλι στη 2η θέση με μια νίκη παραπάνω.

Στην προσπάθεια για να την πιάσουν και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs ο Εργκίν Αταμάν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λούκα Βιλντόζα.

Ο Αργεντινός γκαρντ επέστρεψε μόλις χθες, μετά από ένα μήνα απουσίας, σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και βρίσκεται στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR, ωστόσο θα φανεί κατά τη διάρκεια του αγώνα αν ο Τούρκος προπονητής θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, για τον οποίο υπάρχουν ελπίδες να είναι διαθέσιμος στο ματς της Μπολόνια την επόμενη εβδομάδα με τη Βίρτους.

Οι 12άδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.