Η καληνύχτα του Παναθηναϊκού με τις υψωμένες γροθιές του Αταμάν (vid)

Αταμάν

i

© PrtScr

Η καληνύχτα του Παναθηναϊκού με τις υψωμένες γροθιές του Αταμάν (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:43 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 23.03.2024

Λίγο μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καληνύχτισε τους φίλους της ομάδας με ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αταμάν.

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο κλειστό του ΟΑΚΑ!

Η ομάδα του Αταμάν ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και με την αύρα του κόσμου πήρε μια σπουδαία νίκη με 89-81 κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική της Euroleagueη οποία την φέρνει σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας.

Με το αποτέλεσμα αυτό το «τριφύλλι» ανέβηκε στο 20-11 κι έπιασε στη βαθμολογία την ομάδα της Βαρκελώνης.

Η... καληνύχτα με Αταμάν

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του ματς, η «πράσινη» ΚΑΕ καληνύχτισε τους φίλους του συλλόγου με τις υψωμένες γροθιές του Τούρκου τεχνικού, οι οποίες αποτελούν το σήμα κατατεθέν του.

Με αυτήν την κίνηση ο Αταμάν πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού που γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε μία «καυτή» ατμόσφαιρα.

«Καληνύχτα οπαδοί του Παναθηναϊκού», έγραψε χαρακτηριστικά η «πράσινη» ΚΑΕ.

Αταμάν: «Στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυναμική να επιστρέφουμε από διαφορές 16 πόντων με ομάδες όπως η Μπάρτσα»

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Αταμάν επισήμανε ότι στο ημίχρονο μίλησε με τους παίκτες του και άλλαξε η εικόνα της ομάδας, ενώ τόνισε ότι στο ΟΑΚΑ αυτό το σύνολο έχει τη δυναμική να επιστρέφει από διαφορά 16 πόντων με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονα κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε πολλά ριμπάουντ, δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί και μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα πολύ καλά μετά. Νομίζω πως επιτεθήκαμε πολύ έξυπνα στην τελευταία περίοδο με τον Σλούκα και τον Κέντρικ Ναν μόλις μπήκε στον αγώνα. Δείξαμε τη δύναμή μας, ειδικά στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυναμική να γυρίσουμε από το -16 απέναντι στη Μπαρτσελόνα που ήταν δεύτερη γιατί εμείς τώρα είμαστε στη δεύτερη θέση.

Ο ηγέτης Σλούκας παίζει τα λεπτά που αξίζει και μπορεί να τον φτάσει... μέχρι τέλους

Ο ηγέτης Σλούκας παίζει τα λεπτά που αξίζει και μπορεί να τον φτάσει... μέχρι τέλους

Η ανατροπή της χρονιάς στο ΟΑΚΑ είχε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της μεγαλύτερης μεταγραφής του περασμένου καλοκαιριού και έφερε τον Παναθηναϊκό μια στάση πριν από το Βερολίνο. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Κερδίσαμε το παιχνίδι και πήραμε και τη διαφορά τώρα. Γιατί χάσαμε με οκτώ, κερδίσαμε με οκτώ αλλά στο συνολική διαφορά πόντων είμαστε στο +33. Είναι ένα μεγάλο αβαντάζ στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια. Είναι σαν να πήραμε δύο νίκες απόψε. Τρομερή ατμόσφαιρα που μας έδωσε αυτοπεποίθηση, φανταστική για τα παιδιά. Τρία ακόμα παιχνίδια, πηγαίνουμε βήμα βήμα».