Μήτογλου στο Sportal: «Τι να πω για τον Κώστα Σλούκα, όλοι ξέρουν ποιος είναι»

Sportal newsroom 00:19 - 23.03.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα (89-81) και σχολίασε την παρουσία του Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία ακόμη νίκη στη φετινή Euroleague. Το τριφύλλι επικράτησε 89-81 της Μπαρτσελόνα και βάζει πλώρη για το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs της διοργάνωσης.

Καθοριστικός σε ένα ακόμη ματς ήταν ο Ντίνος Μήτογλου. Ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε νταμπλ νταμπλ με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του Sportal. Ο Έλληνας διεθνής αποκάλυψε τι είπε ο Εργκίν Αταμάν στους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα και αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα.

«Ο κόουτς στο ημίχρονο μάς είπε ότι ήταν εφικτό να γυρίσουμε το ματς. Μας επισήμανε τα λάθη και τι έπρεπε να βελτιώσουμε», είπε αρχικά ο Ντίνος Μήτογλου. «Είχαμε μόνο τη νίκη στο μυαλό μας. Με την ατμόσφαιρα αυτή, η Μπαρτσελόνα δεν γύρισε ποτέ ξανά στο ματς. Βγάλαμε σπουδαίες άμυνες και κάναμε πολύ λίγα λάθη. Δεν ήταν τυχαία αυτή η νίκη», συμπλήρωσε ο Έλληνας φόργουορντ.

«Καλά είμαι να σου πω την αλήθεια. Έπαιζα ένα ματς ακόμη, ειδικά με αυτόν τον κόσμο», είπε ο Μήτογλου για τον χρόνο συμμετοχής του στον αγώνα.

Ο Έλληνας φόργουορντ ρωτήθηκε και για τον Σλούκα, που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη μεγάλη ανατροπή. «Τι να πω για τον Κώστα Σλούκα. Όλοι ξέρουν ποιος είναι», σχολίασε ο Ντίνος Μήτογλου.

«Επειδή έχουμε φτάσει στη δεύτερη θέση, θα θέλουν όλες οι ομάδες να μας κερδίσουν. Το δύσκολο είναι να μείνεις ψηλά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί όλες οι ομάδες θα θέλουν να μας νικήσουν και θα προσπαθήσουν γι' αυτό», σημείωσε ο Έλληνας φόργουορντ για τους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 89-81: Σλούκας τιμωρός, «βουνό» ο Μήτογλου και ανατροπάρα 4άδας!