Η πιο σέξι οπαδός του Μουντιάλ του Κατάρ έγινε DJ και παίζει μουσική με... αποκαλυπτικό ρούχο

Η πιο σέξι οπαδός του Μουντιάλ του Κατάρ έγινε DJ και παίζει μουσική με... αποκαλυπτικό ρούχο

Στέλιος Βαρδάκης 23:45 - 22.03.2024

Η πιο σέξι οπαδός του Μουντιάλ του Κατάρ, Ιβάνα Κνολ, έχει γίνει DJ και παίζει μουσική, φορώντας αρκετά... αποκαλυπτικά ρούχα.

Η Ιβάνα Κνολ έχει γίνει γνωστή από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον Δεκέμβρη του 2022. Το γνωστό μοντέλο είχε βρεθεί στα γήπεδα της χώρας της Μέσης Ανατολής, για να υποστηρίξει τη χώρα της, την Κροατία.

Μάλιστα έγινε διάσημη, αφού φορούσε φόρμες της Κροατίας, οι οποίες ήταν αρκετά... αποκαλυπτικές. Έκτοτε ο αριθμός των ακολούθων στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram εκτοξεύτηκε, αφού πλέον έχει πάνω από τρία εκατομμύρια followers.

Η Ιβάνα Κνολ λοιπόν έχει αρχίσει να κάνει τουρ σε όλο τον κόσμο, είτε για επιδείξεις μόδας, είτε για να παρακολουθήσει για παράδειγμα το Grand Prix στο Λας Βέγκας, όπου άφησε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί με ανοιχτό το στόμα. Πλέον όμως στη ζωή της έχει μπει η μουσική, αφού το μοντέλο από την Κροατία έχει γίνει DJ.

Όπως είναι λογικό καλείται αρκετά συχνά σε πάρτι, όπου πηγαίνει εκεί φορώντας συχνά αρκετά... εντυπωσιακά ρούχα. Σε ένα από τα πάρτι που έκανε την εμφάνισή του, φόρεσε ένα λατέξ ρούχο, στο οποίο φαινόταν μόνο το ένα πόδι της, ενώ φορούσε μπότες μέχρι το γόνατο.

Πρώην μέσος της Τσέλσι έγινε παπάς και έχει αμφιλεγόμενες απόψεις για τις γυναίκες
SPORT+

14:52 - 28.01.2024

Πρώην μέσος της Τσέλσι έγινε παπάς και έχει αμφιλεγόμενες απόψεις για τις γυναίκες

Ο Γκάβιν Πίκοκ είχε μία αξιόλογη πορεία στην Τσέλσι ως ποδοσφαιριστής και όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Ωστόσο ούτε αυτό το εγχείρημα πήγε καλά και έτσι αποφάσισε να γίνει ... ιερέας, με αμφιλεγόμενες μάλιστα απόψεις.

Οι fans της, όπως είναι λογικό λατρεύουν τόσο τη μουσική της όσο και την εμφάνισή της. «Φαίνεσαι τρομερή», σχολίασε ένας ακόλουθός της, ενώ ένας δεύτερος είπε, «Σέξι βασίλισσα».