Η σέξι σύζυγος πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης θα συμμετέχει σε ριάλιτι επιβίωσης στην Ονδούρα (pics+vid)
i

© PrtScr

Η σέξι σύζυγος πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης θα συμμετέχει σε ριάλιτι επιβίωσης στην Ονδούρα (pics+vid)

Γιάννης Λιβανός 13:59 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 02.03.2024

Ο Χεσέ μιλάει για την υπογραφή της γυναίκας του Αούρα Ρουίζ στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης «Supervivientes 2024».

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Χεσέ αντιδρά στην υπογραφή της συζύγου του σε ριάλιτι επιβίωσης, παρεμφερές με το δικό μας Survivor, γνωστό ως Supervivientes, το οποίο εκτυλίσσεται σε κάποιο νησί της Ονδούρας.

Την Παρασκευή (01/03) μάλιστα έγινε γνωστό πως η γυναίκα του Χεσέ Ροντρίγκεθ θα διαγωνιστεί στο παραπάνω τηλεπαιχνίδι, με τον Ισπανό να εύχεται στη σύζυγο του διαδικτυακά καλή επιτυχία.

Η Αούρα Ρουίζ είναι γυναίκα που της αρέσει πολύ η θάλασσα, οι παραλίες και ο ήλιος, ενώ παράλληλα λατρεύει να ποζάρει φορώντας μπικίνι. Ωστόσο, αυτό που την περιμένει στην Ονδούρα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει.

Στο ριάλιτι σόου αυτό του Telecinco (ελεύθερο κανάλι της ισπανικής τηλεόρασης), η Ρουίζ θα πρέπει να αντιμετωπίσει ακραίες συνθήκες και να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για να κερδίσει την ανταμοιβή και τις δοκιμασίες ηγεσίας.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Αούρα δεν θέλει να περάσει απαρατήρητη στον διαγωνισμό και ότι είναι έτοιμη να γράψει ιστορία.

Στο παραπάνω βίντεο η Ρουίζ λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και που μπορώ να ζήσω την εμπειρία στο έπακρο. Τώρα είμαι στα καλύτερά μου και είμαι εδώ για να κερδίσω το Supervivientes. Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε την πραγματική Αούρα».

Ο σύντροφος της Αούρα, Χεσέ, θέλησε να της αφιερώσει λίγα λόγια στο Instagram όταν έμαθε ότι υπέγραψε για το Supervivientes 2024: «Σου εύχομαι τα καλύτερα σε αυτή τη νέα περιπέτεια. Δεν θα είναι εύκολο για σένα, αλλά είσαι μια δυνατή γυναίκα και μαχήτρια, είμαι σίγουρος ότι θα τα πας περίφημα και θα κερδίσεις. Σε αγαπώ πολύ».

Η σύζυγος του Σέρχιο Ράμος με ξώπλατο κόκκινο φόρεμα «βάζει φωτιά» στο Instagram (pics)
SPORT+

12:27 - 02.03.2024

Η σύζυγος του Σέρχιο Ράμος με ξώπλατο κόκκινο φόρεμα «βάζει φωτιά» στο Instagram (pics)

Η γυναίκα του Σέρχιο Ράμος αποδεικνύει κάθε φορά το πόσο εντυπωσιακή είναι. Εσχάτως προκάλεσε χαμό στα social media με το άκρως αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα της, σηματοδοτώντας την έναρξη της άνοιξης με το λαμπερό της στυλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χεσέ, που αναμένεται να μείνει μόνος του το προσεχές διάστημα, αφού η σύζυγος του θα βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για μία πενταετία, αποτελώντας μάλιστα «προϊον» των ακαδημιών της ισπανικής ομάδας. Μάλιστα με τη φανέλα της «βασίλισσας» ο Χεσέ πανηγύρισε δύο Champions League. Ύστερα ακολούθησε το πέρασμα του από την Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο δεν ήταν επιτυχημένο και στη συνέχεια η καριέρα του Ισπανού πήρε την κατιούσα.