Η Πέιτζ Σπίρανακ ντυμένη με ένα στενό φόρεμα «ταρακουνάει» τα social media (pics)
i

© PrtScr

Η Πέιτζ Σπίρανακ ντυμένη με ένα στενό φόρεμα «ταρακουνάει» τα social media (pics)

Γιάννης Λιβανός 14:02 - 01.03.2024

Η Πέιτζ έκανε τους θαυμαστές της να...παραμιλούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πόζαρε με ένα φόρεμα, που τόνιζε το δυνατό της σημείο, «βάζοντας φωτιά» στο Instagram για άλλη μία φορά...

Η Πέιτζ Σπίρανακ ξεσήκωσε για μία ακόμη φορά τους θαυμαστές της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ανέβασε στο Instagram μια πλούσια συλλογή από φωτογραφικά στιγμιότυπα που τόνιζαν το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.

Η ξανθιά πληθωρική καλλονή χάρισε στους followers της κάποια μοναδικά στιγμιότυπα φωτογραφιών, ρωτώντας τους θαυμαστές της τι προτιμούν. Η Πέιτζ λοιπόν ανέδειξε τα προσόντα της καθώς φόρεσε μαύρα και πράσινα φορέματα με χαμηλό ντεκολτέ, καθώς και ένα πουκάμισο με γιακά συνδυασμένο με μία κοντή φούστα.

Η Σπίρανακ έιναι πρώην παίκτρια γκολφ, αλλά έχει παραδεχτεί ότι δεν ήταν αρκετά καλή για να γίνει επιτυχημένη και να κερδίσει τίτλους. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι αρκετά επιδέξια με ένα μπαστούνι στο χέρι, κάτι που αποδεδειγμένα διακρίνεται από τα βιντεάκια που ανεβάζει σε X (πρώην twitter) και Instagram.

Πρόσφατα μάλιστα η Αμερικανίδα ινφλουένσερ πλέον, μιλώντας στο podcast της «Playing A Round» τον περασμένο μήνα, εξήγησε πώς οι άνδρες χρησιμοποιούσαν τα ραντεβού μαζί της για να προσπαθήσουν να βελτιώσουν το δικό τους παιχνίδι στο γκολφ!

Χαρακτηριστικά η 30χρονη ξανθιά είπε: «Πάντα ξεκινούσα μια συζήτηση λέγοντας, γεια σου, παίζω γκολφ και οτιδήποτε τέτοιο και πίστευα ότι θα λειτουργούσε».

Ως ινφλουένσερ που είναι πια, η Πέιτζ Σπίρανακ έχει ένα πολύ πλούσιο προσωπικό προφίλ Instagram, το οποίο επιμελείται προσεκτικά με αναρτήσεις και φωτογραφίες, οι οποίες ενίοτε «αναστατώνουν» τους ακολούθους της, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις δεν διστάζουν να προβούν και σε σχόλια αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση της φανταχτερής ξανθιάς.

Στις περισσότερες από τις δημοσιεύσεις της η Πέιτζ φροντίζει να επιδεικνύει το καλλίγραμμο και άκρως πληθωρικό κορμί της, ενώ η αγάπη της για το γκολφ είναι έκδηλη με την ίδια να έχει πολλές φωτογραφίες αλλά και βίντεο, στα οποία φαίνεται η ίδια να εκτελεί επιδέξια ένα χτύπημα με το μπαστούνι της.

Ο Ματέο Μπερετίνι χώρισε με τη Μελίσα Σάτα επειδή εκείνη ήταν σεξομανής! (pics)
SPORT+

12:13 - 27.02.2024

Ο Ματέο Μπερετίνι χώρισε με τη Μελίσα Σάτα επειδή εκείνη ήταν σεξομανής! (pics)

Η εθισμένη στο σεξ, Μελίσα Σάτα δεν είναι πια ζευγάρι με τον φιναλίστ του Γουίμπλεντον, Ματέο Μπερετίνι. Ο τενίστας μάλιστα ήταν αυτός που επιβεβαίωσε ότι οι δύο τους έβαλαν τέλος στην «έντονη σχέση τους», όπως την χαρακτήρισε.

Η Πέιτζ φροντίζει να προπονείται σε ειδικό προσομοιωτή, για να βελτιώνει τα χτυπήματα της παρόλο που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, κάτι που φανερώνει το πόσο πολύ της αρέσει η ενασχόληση με το γκολφ!