H πρώην παίκτρια του χόκεϊ επί πάγου, Μικάιλα Ντεμάιτερ βάζει «φωτιά» στο Instagram (pics)
i

© PrtScr

H πρώην παίκτρια του χόκεϊ επί πάγου, Μικάιλα Ντεμάιτερ βάζει «φωτιά» στο Instagram (pics)

Γιάννης Λιβανός 11:11 - 27.02.2024

Η ξανθιά καλλονή του χόκεϊ επί πάγου μάγεψε τους 3,2 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram με μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα κόκκινο δερμάτινο φόρεμα.

Η σταρ, μοντέλο και πρώην παίκτρια του χόκεϊ επί πάγου Μικάιλα Ντεμάιτερ συνεχίζει να γοητεύει το ευρύ διαδικτυακό κοινό της με την πρόσφατη εμφάνισή της με ένα λαμπερό κόκκινο δερμάτινο φόρεμα.

Η 23χρονη αθλήτρια, που φημίζεται για τις ικανότητές της στον πάγο, έχει συγκεντρώσει 3,2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, γεγονός που αποδεικνύει την ευρεία δημοτικότητά της.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Μικάιλα χάρισε στους ακολούθους της μια σειρά από συναρπαστικές εικόνες από μια επαγγελματική φωτογράφιση, που την έδειχναν με ένα κομψό κόκκινο φόρεμα.

Το ντύσιμο της ολοκληρώθηκε με τα εντυπωσιακά της τακούνια, με την πληθωρική ξανθιά να ποζάρει, επιδεικνύοντας την εκλεπτυσμένη εμφάνιση της και το απαράμιλλης ομορφιάς στυλ της. Η ίδια η Μικάιλα μάλιστα έγραψε εύστοχα στη λεζάντα: «Φέρνοντας τη ζέστη καθ΄ όλη τη διάρκεια του χειμώνα».

Αυτή εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που η Μικάιλα Ντεμάιτερ «ανεβάζει επικίνδυνα το θερμόμετρο» με κάποια ανάρτηση της ή φωτογραφία, αφού η νεαρή αιθέρια ύπαρξη διατηρεί ένα άκρως καλοφτιαγμένο προφίλ Instagram, το οποίο φροντίζει να ανανεώνει κάθε τόσο με εντυπωσιακές και συνάμα τολμηρές αναρτήσεις, δίνοντας έτσι «πάτημα» στους ακολούθους της να την επευφημούν διαδικτυακά.