Γκέντσογλου: «Παίξαμε με τον Ροναλντίνιο σαν να είμαστε φιλαράκια, δεν μπορούσα να το φανταστώ» (vid)
i

/©Glomex

Γκέντσογλου: «Παίξαμε με τον Ροναλντίνιο σαν να είμαστε φιλαράκια, δεν μπορούσα να το φανταστώ» (vid)

Sportal newsroom 10:35 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 26.02.2024

Ο Σάββας Γκέντσογλου μίλησε για την εμπειρία του να παίξει ποδοβόλεϊ κόντρα στον Ροναλντίνιο.

Μία τρομερή εμπειρία έζησαν οι παίκτες του ελληνικού Survivor. Όπως είδαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (25/2) από τον ΣΚΑΪ όχι απλώς γνώρισαν από κοντά τον Ροναλντίνιο, αλλά έπαιξαν και ποδοβόλεϊ μαζί του σε ένα παιχνίδι μεγάλου επάθλου!

Οι Γκέντσογλου και Γκιουλέκας αγωνίστηκαν απέναντι στον «Ρόνι» και τον Αντζούν, το πάλεψαν αλλά τελικά ηττήθηκαν. Φυσικά, ο Ροναλντίνιο με τα κολπάκια του και τα «μαγικά» έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις. Ο Σάββας Γκέντσογλου μίλησε για το γεγονός αυτό κι είπε:

«Ήθελα να κάνω λάθος για να πάμε στο Μαϊάμι, εντέλει δεν έκανα λάθος. Όταν ο κύριος Ατζούν είπε ότι θα παίξει με έναν φίλο του, ένιωθα το Μαϊάμι να έρχεται προς τα πάνω μας. Μόλις είδα τον Ροναλντίνιο το είδα να απομακρύνεται.

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Είναι κάτι που θα το λέμε για πάντα. Παίξαμε με τον Ροναλντίνιο, σαν να είμαστε φιλαράκια σε μία παραλία. Είναι κάτι το μαγικό. Έπαιζα τόσα χρόνια μπάλα, αυτό δεν μπόρεσα να το φανταστώ ούτε στα καλύτερά μου όνειρα.

Είναι το χαμογελαστό παιδί του ποδοσφαίρου και ήταν ακριβώς αυτό που είδαμε στο beach volley. Μπορεί να έπαιζε με 80.000 κόσμο, να έπαιζε τελικούς Champions League, Μουντιάλ και ήταν πάντα με το χαμόγελο. Απολάμβανε το ποδόσφαιρο και εμείς απολαμβάναμε αυτόν».