Ο Ματέο Μπερετίνι χώρισε με τη Μελίσα Σάτα επειδή εκείνη ήταν σεξομανής! (pics)
i

© PrtScr

Ο Ματέο Μπερετίνι χώρισε με τη Μελίσα Σάτα επειδή εκείνη ήταν σεξομανής! (pics)

Γιάννης Λιβανός 12:13 - 27.02.2024

Η εθισμένη στο σεξ, Μελίσα Σάτα δεν είναι πια ζευγάρι με τον φιναλίστ του Γουίμπλεντον, Ματέο Μπερετίνι. Ο τενίστας μάλιστα ήταν αυτός που επιβεβαίωσε ότι οι δύο τους έβαλαν τέλος στην «έντονη σχέση τους», όπως την χαρακτήρισε.

Ο φιναλίστ του Wimbledon, Ματέο Μπερετίνι επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος και η εθισμένη στο σεξ σύντροφος του, Μελίσα Σάτα, έχουν πλέον τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο 27χρονος Μπερετίνι παραδέχτηκε ότι το ζευγάρι χώρισε αμοιβαία αφού ξεκίνησε την «έντονη» σχέση του πριν από μόλις 12 μήνες. Ο ίδιος ο τενίστας δήλωσε: «Η Μελίσα και εγώ δεν είμαστε πλέον μαζί. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είχαμε μια όμορφη, έντονη σχέση, έχουμε μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, δεν μου αρέσει να μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή πάρα πολύ. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο, πρέπει να την ευχαριστήσω για αυτή την περίοδο που ζήσαμε μαζί πολύ έντονα παρά τις δυσκολίες της υπόθεσης».

Η Μελίσα, η οποία είναι τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο στο επάγγελμα, έχει μακρά ιστορία στο να βγαίνει με αθλητικούς αστέρες. Έβγαινε με τον πρώην επιθετικό της Ιταλίας και της Ιντερ, Κριστιάν Βιέρι. Τότε που έβγαινε με τον Βιέρι μάλιστα, η Μελίσα πόζαρε με body paint για να «ενθαρρύνει» τους Ιταλούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Η Μελίσα είχε επίσης δεσμό με τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ. Ο δεσμός της με τον μεγαθήριο του NBA οδήγησε τη σύζυγο του Μπράιαντ, Βανέσα, να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Ήταν επίσης για σύντομο χρονικό διάστημα παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Μάντοξ Πρινς, που σήμερα είναι εννέα ετών.

Στα χρόνια μάλιστα που η Μελίσα ήταν με τον Μποάτενγκ φαίνεται πως είχε βγει στην επιφάνεια αυτό το ιδιαίτερο πρόβλημα της... Συγκεκριμένα, όσο οι δύο τους ήταν σε σχέση ο άλλοτε πλέον ποδοσφαιριστής τραυματιζόταν συχνά και πολλοί έλεγαν ότι αυτό είχε να κάνει με το υπερβολικό σεξ.

Κάπως έτσι, επειδή και ο Μπερετίνι τον τελευταίο καιρό διαγράφει μια πτωτική πορεία στην καριέρα του επειδή είναι μονίμως τραυματισμένος, χρεώθηκαν ξανά ευθύνες στη Μελίσα Σάτα λόγω του ότι είναι σεξομανής. Ότι δηλαδή οι τραυματισμοί του τενίστα οφείλονται στο πάρα πολύ σεξ που έκανε με την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη του Σάτα.