Η Πέιτζ Σπίρανακ παίζει γκολφ σε προσομοιωτή φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο κορμάκι (pics)
i

© PrtScr

Η Πέιτζ Σπίρανακ παίζει γκολφ σε προσομοιωτή φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο κορμάκι (pics)

Γιάννης Λιβανός 11:18 - 20.02.2024

Η Πέιτζ Σπίρανακ ονομάστηκε «η τέλεια γυναίκα» καθώς χοροπηδάει με κορμάκι δείχνοντας τις ικανότητές της στο γκολφ. Η «θεά» του γκολφ έκανε εξάσκηση στα χτυπήματα της σε έναν προσομοιωτή, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία...

Το Instagram «έριξε» για άλλη μία φορά η Πέιτζ Σπίρανακ! Η ξανθιά καλλονή δέχτηκε από ακολούθους της πολλές φιλοφρονήσεις καθώς επιδείκνυε τις ικανότητές της στο γκολφ φορώντας ένα στενό κορμάκι.

Η 30χρονη πρώην επαγγελματίας γκολφέρ, έπειτα από την απόσυρση της από το άθλημα έγινε σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η Πέιτζ Σπίρανακ λοιπόν αποφάσισε να πάει σε ένα εικονικό κέντρο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, για να εξασκηθεί στο χτύπημά της. 

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν το ντύσιμο της, με την ίδια να επιλέγει ένα άκρως εφαρμοστό κόκκινο ολόσωμο φορμάκι.

Η Σπίρανακ κοινοποίησε στο twitter και στο Instagram ένα βίντεο με τον εαυτό της να χτυπάει μια μπάλα μέχρι και 285 μέτρα πριν κουνηθεί προς την κάμερα, για να ακολουθήσει η λεζάντα της ανάρτησης: «Προσπαθώ να γίνω σαν τον Τάιγκερ με το κυριακάτικο κόκκινο ντύσιμο μου».

Η Σπίρανακ λοιπόν βγήκε από το σπίτι της  με μια ολόσωμη κόκκινη ενδυμασία, η οποία κολλούσε στην αψεγάδιαστη σιλουέτα της και τόνιζε τα πλούσια προσόντα της, ενώ αργότερα εξήγησε ότι ήταν ένα νεύμα προς τον θρυλικό παίκτη του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς , όπως ανέβασε η ίδια στο Instagram. Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος Αμερικανός γκολφέρ είχε μία ιδιαίτερη αδυναμία στο κόκκινο χρώμα και τις περισσότερες φορές αγωνιζόταν φορώντας ένα κόκκινο t-shirt με γιακά.

Το βίντεο όπως είναι λογικό συγκέντρωσε χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια, με ένα να την χαρακτηρίζει: «Η τέλεια γυναίκα». Ένας άλλος είπε: «Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει ποτέ».

Η Σπίρανακ έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι δεν ήταν αρκετά καλή για να γίνει επιτυχημένη επαγγελματίας. Αλλά εξακολουθεί να είναι περισσότερο από επιδέξια με ένα μπαστούνι στο χέρι.

Μιλώντας στο podcast της Playing A Round νωρίτερα αυτό το μήνα, εξήγησε πώς οι άνδρες χρησιμοποιούσαν τα ραντεβού μαζί της για να προσπαθήσουν να βελτιώσουν το δικό τους παιχνίδι. Και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει εξάλλου;